StoryEditor
ShowbizPripreme za nastup u Vodicama

Klapa Sveti Florijan snimila spot za pjesmu 'Bila si mi sve'

Piše PSD.
15. svibnja 2014. - 12:30
Mjesec dana prije CMC festivala Klapa Sveti Florijan snimila je novi spot za pjesmu 'Bila si mi sve' s kojom će nastupiti u Vodicama.

U snimanju spota uživala je cijela ekipa: -Spot smo snimili na splitskoj plaži na Duilovu i u Stobreču, a za kadrove je zaslužan mladi i talentirani snimatelj Marin Čoko koji je s nama već surađivao na nekim pjesmama – kaže Miro Vranković, drugi tenor.

Da je pjesma i prije spota osvojila publiku najbolje pokazuje više od 10 tisuća klikova na Youtube, pa nije čudno da se već našla i na top ljestvicama radio postaja od Slavonije do Dubrovnika. Riječ je o veseloj i ritmičnoj ljubavnoj pop-rock klapskoj pjesmi autora Nina Treskavice, inače drugog tenora klape.

Za vrhunsku produkciju zaslužan je Bruno Urlić, poznat po suradnji s nizom uspješnih glazbenika poput Zorana Predina, Massima ili Severine.Pjesma "Bila si mi sve" naći će se i na novom albumu koji se priprema za jesen u čast petog rođendana Klape. Do tada, nakon Vodica nastupit će i na drugim festivalima ovoga ljeta, pa tako i na poznatim Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima. Kako 'Slobodna Dalmacija' doznaje za Kaštela pripremaju novu pjesmu 'Ladna posteja' koja će se premijerno čuti krajem ovoga mjeseca.

OJDANA KOHAREVIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 21:52