StoryEditor
Showbizpokušaj suicida

Kćer Michaela Jacksona prerezala sebi vene

Piše PSD.
6. lipnja 2013. - 11:23
Petnaestogodišnja kćer Michaela Jacksona Paris hospitalizirana je nakon pokušaja samoubojstva, potvrdila je američkim medijima njena majka Debbie Rowe, prenosi Jutarnji list.  Paris Jackson nalazi se u bolnici u Los Angelesu i više nije životno ugrožena.

Odvjetnik njene bake Katherine Jackson također se obratio javnosti: 'Paris je patila zbog gubitka svog oca, no nije nam poznato što je neposredan uzrok ovakvom činu'.

Oko dva sata ujutro djevojka je na nosilima iznešena iz svog doma odakle su je prevezli u bolnicu, saznaje portal TMZ.  Hitna služba zaprimila je poziv u 1,27 sati ujutro s dojavom o 'mogućem slučaju predoziranja', javlja People magazin , dok izvori TMZ-a tvrde kako je Paris isjekla vene po zapešćima.

Netko od njoj bliskih ljudi ispričao je za Entertainment Tonight da je Paris bila bijesna i nesretna jer je nisu pustili na koncert Marilyn Mansona. Samo nekoliko sati prije stravičnog incidenta nesretna djevojka na svom je Twitter profilu napisala nekoliko stihova poznate pjesme Beatlesa, 'Yesterday'.

JL


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. kolovoz 2022 09:18