StoryEditor
Showbizna instagramu

I kćer Aleca Baldwina se oglasila o neviđenoj tragediji na filmskom setu, poslala poruku novinarima, ali i svojem ocu

Piše PSD
22. listopada 2021. - 23:25

Kćer glumca Aleca Baldwina koji je slučajno usmrtio na filmskom setu usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, Ireland Baldwin na Instagramu je poslala poruku novinarima, ali i obiteljima onima kojima se tragedija uistinu i dogodila. 

- Svim novinarima koji su me pokušali kontaktirati danas želim poručiti da su bezosjećajni. Svatko tko ima moj broj, molim vas izgubite ga i nemojte mi se više nikada javiti, napisala je. 

image
Instagram

Sljedeći story iskoristila je kao mogućnost da iskaže podršku obiteljima Hutchins, ali i kaže kako se nada da će Joel Souza ubrzo ozdraviti. 

- Voljela bih da oca mogu čvrsto zagrliti danas, zaključila je.

image
Instagram

Putem društvenih mreža oglasio se i njezin otac, Alec, koji je rekao kako je u kontaktu s obitelji preminule snimateljice. 

- Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku, napisao je Baldwin na Twitteru. 

item - id = 1137267
related id = 0 -> 1148455
related id = 1 -> 1147747
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2021 16:09