StoryEditor
Showbiztvrđava gripe

Kazališno glazbeni festival ‘Teatar pod zvijezdama‘ najavio bogati program, deset predstava i koncerata

Piše PSD
7. kolovoza 2020. - 22:32
Ante Čizmi/HANZA MEDIA

Prošle godine u ovo vrijeme po prvi puta predstavljen je „Teatar pod zvijezdama" –  glazbeno kazališni festival u Splitu.

U mjesec dana posjetilo ga je više od šest tisuća Splićana i njihovih gostiju.

I ove godine organizator Damir Karaman vodio se istom niti vodiljom u odabiru programa – pružiti posjetiteljima kazališne komedije i dobre glazbene programe, sve uz obavezne epidemiološke mjere.

„Teatar pod zvijezdama 2020." otvorit će svoja vrata za posjetitelje 20. kolovoza te ugostiti 10 raznovrsnih programa do njegova zatvaranja 20. rujna.

Program je satkan od odličnih kazališnih komedija: „Vla vla vlajland" najnovijeg cabaret hita iz pera multitalenitanog Ivana Lea Leme a kojeg izvodi Ecija Ojdanić.

Komedija „Ne daj se Njofra" kazališne skupine Lectirum u Split ponovno dovodi Kseniju Pajić uz kolege Mladena Čuturu, Peru Juričića i Katarinu Pericu.

Hit teatar u Split stiže sa svojom najpopularnijom komedijom „Udavače" u kojoj glume Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički.

Jedinstveni Zijah A. Sokolović na festival dolazi sa svojom proslavljenom predstavom „Lijevo, desno glumac" kojom obilježava 50 godina svog stvaralaštva.

Za  najmlađe na programu se nalazi jednistveni dječji mjuzikl „Mi o vuku" koji je oduševio mališane diljem Hrvatske s Bojanom Jambrošićem i Manuelom Svorcan u glavnim ulogama.

Za vatrometni kraj ovogodišnjeg festivala pobrinut će se neponovljiva Arijana Čulina čiju najnoviju komediju „Men' se čini da je meni najgore" na festivalu „Teatar pod zvijezdama" izvode Nada Kovačević i Ana Gruica Uglešić.

Na ovogodišnji festival u Split  dolaze Tomislav Bralić i klapa Intrade uz proslavu 35 godina postojanja klape.

Mlada splitska zvijezda Uršula Najev publici će se predstaviti u novom svijetlu kroz glazbeni hommage Amy Winehouse. Lanjski koncertni uspjeh ne sumnjamo ponovit će i Hari Rončević ovog puta u acoustic live izedbi, a šlag na tortu za sve ljubitelje evergreena i kancone donijet će 4 tenora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 10:50