StoryEditor
ShowbizDANCE ZVIJEZDA

Kasandra nakon dugo vremena priča o bolesti i povratku na scenu: Bilo je teško, nisam mogla hodati. Sada sam OK. Ostala sam ista, samo bez silikona

Piše PSD
16. siječnja 2021. - 12:17

Davorka Ručević (48), u javnosti poznatija kao Kasandra, nakon dugogodišnjeg života u medijskoj zavjetrini dala je intervju za 24 sata u kojem je progovorila o svom životu daleko od svjetala pozornice kao i brojnim špekulacijama koje su kolale nakon prekida glazbene karijere.

- Živa sam, zdrava sam, it’s OK - izjavila je za 24 sata i svojim dubokim i zavodljivim glasom, koji ju je lansirao na tron nekadašnje CRO dance scene, otkrila da živi s majkom na zagrebačkom Bukovcu.

image
ARHIVA CROPIX

- Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima - govori Kasandra.

Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus. Ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. Najčešće je imaju žene koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskim zahvatom.

image
ARHIVA CROPIX

Donedavno je radila za jednu tvrtku od kuće, no nije htjela otkriti što točno. - Nisam morala plaćati režije, a i mama je uskakala. Stavila sam nešto sa strane, ništa puno. I sad imam nešto na banci. Zapravo, uživam u plodovima svoga rada - kaže Kasandra.

- I dalje sam vitka i visoka, jedino sam izvadila one silikone iz usana kod dr. Džepine. Nisam više onako napuhnuta - izjavila je.

U kontaktu je s tek nekolicinom bivših kolega s estrade. Povremeno se, kaže, s njima dopisuje. - Bih li se vratila na scenu? Mene glazba vuče, imam glazbenu školu. No sad su važnije neke druge stvari..., rekla je Kasandra za 24 sata.

item - id = 1071226
related id = 0 -> 1139666
related id = 1 -> 1128625
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2021 21:52