StoryEditor
Showbizdo daljnjega

Kandidati hrvatskog showa zbog koronavirusa na čekanju, fanovi će se ipak neko vrijeme morati strpjeti kako bi uživo poslušali svoje favorite

Piše L.L.
10. ožujka 2020. - 09:54
arhiva/Darko Tomaš/HANZA MEDIA

Zbog koronavirusa otkazan je još jedan dugoiščekivani koncert. Otkazan je naime i koncert finalista i mentora The Voicea Hrvatska.

Uslijed donošenja mjera zaštite od koronavirusa kojima se preporuča izbjegavanje javnih skupova s više od tisući ljudi, otkazan je koncert zvijezda The Voice Hrvatska. Koncert se trebao održati u utorak navečer u zagrebačkoj Tvornici kulture.

- Prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, otkazuje se koncert u Tvornici kulture 10. ožujka 2020. Hvala svima na prijavama i velikom interesu. O novom datumu održavanja, obavijestit ćemo vas na vrijeme - stoji u službenom priopćenju.

Fanovi talent showa stoga će se morat strpiti kako bi uživo poslušali pobjednika Vinka Ćemeraša, finaliste Albinu Grčić, Filipa Rudana i Bernardu Bobovečki s mentorima Ivanom Dečakom, Vannom, Massimom Savićem i Davorom Gopcem.

Zbog koronavirusa već su odgođena neka događanja kao što su ZagrebDox, summit Digital Takeover i Dani komunikacija.

Nacionalni stožer civilne zaštite u ponedjeljak je dao preporuku odgađanja svih skupova u Hrvatskoj na kojima je više od tisuću ljudi.

Ovo je objavljeno na Instagramu prije neki dan.

A ovo u ponedjeljak navečer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. listopad 2020 03:32