StoryEditor
ShowbizGodine samo broj

Kakva je ovo slučajnost?! ‘Faca‘ iz Seksa i grada dobio bebicu, neke okolnosti neobično podsjećaju na situaciju u obitelji domaćeg glazbenika

Piše L.L.
19. veljače 2020. - 17:09
Angela Weiss/AFP

Chris Noth, glumac i danas popularne, kultne serije "Seks i grad", postao je otac u 65. godini, javljaju američki mediji.

"S neba je sišao naš drugi sin - Keats!", napisao je glumac na svome Instagramu. Presretni Noth i njegova supruga Tara (37) već imaju 12-godišnjeg sina Oriona, objavili su i fotografiju prinove.

Čestitale su im Nothove kolegice iz "Seksa i grada", kao i brojni drugi pratitelji. Chris i Tara upoznali su se 2002., a vjenčali 2012. godine.

O vrlo sličnoj obiteljskoj situaciji imali smo priliku čitati prije samo par dana - frontmen Parnog valjka, Aki Rahimovski također je u 65. godini postao otac, on djevojčice kojoj je s partnericom odlučio dati ime Antonija.

Da bi sve bilo još sličnije, zaslužna je i činjenica da je i Akijeva partnerica Barbara Vesel isto godište kao supruga poznatoga glumca. Razlika u godinama očigledno je element u vezi kojim se ni jedan ni drugi slavni par ne zamaraju, a čestitke pristižu sa svih strana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 18:47