StoryEditor
ShowbizPRŠTI STRAST

Kako je samo zaljubljen! Slavni Talijan ne skida ruke sa svog prezgodnog dečka frizera i fitness trenera: paparazzi su ih snimili u vrućem klinču na brodu

Piše M.K.
7. rujna 2019. - 18:49

Slavni talijanski modni dizajner Stefano Gabbana ludo je zaljubljen u svog dečka Lucu Santonastasa. Paparazzi su ih snimili na krstarenju po Španjolskoj, a sudeći po svim fotografijama, dečki ne mogu zauzdati svoj strastveni odnos.

Poljupci padaju na palubi broda, u moru, a inače često neugodni Gabanna, koji je više puta isticao koliko je umoran od toga što ga cijeli život svi gledaju kroz prizmu homoseksualizma, očito se ovaj put potpuno opustio i prestao zamarati paparazzima. Koje je ionako nemoguće izbjeći.

Slavni kreator je u ljubavnoj vezi s Lucom Santonastasom od 2017. godine. Santonastaso je po struci frizer, ali zadnjih godina radi kao fitness trener.

U jednoj od objava na Instagramu, na kojoj Gabanna nasmiješen pozira, ustvrdio je da je "Stefano tako tašt".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stefano is vain.. 🙃❤️ #formentera

A post shared by Luca Santonastaso (@lucasantonastaso) on

Prije Luce, paparazzi su ga također u više navrata snimali kako provodi uzbudljive ljetne odmore u društvu mladića.

Najpoznatija Gabbanina ljubavna veza, dakako, ona je s bivšim poslovnim partnerom Domenicom Dolceom, s kojim je i stvorio impresivno modno carstvo.

Prekid ljubavne veze nije promijenio njihov poslovni odnos, naravno, pa brend D&G i dalje uspješno posluje.

Usprkos brojnim netaktičnim i uvrijedljivim komentarima, poput onog da su "Kinezi glupi", a "Selena Gomez ružna", te da su "posvojena djeca sintetička", te bojkotu dijela javnosti, slavni Talijani i dalje jako uspješno brode modnom industrijom.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 03:55