StoryEditor
ShowbizMAŠTA ĆE SE UPREGNUTI

Kako će se rasplesti incestuozna veza? Pogledajte kakav luksuz u Splitu i Dubrovniku nudi agencija onome tko pogodi scenarij završetka 'Igre prijestolja'

18. travnja 2019. - 14:28
igra00

Turistička agencija Unforgettable Croatia na najbolji mogući način odlučila je iskoristiti euforiju oko početka prikazivanja osme, ujedno i finalne sezone hit serije "Igre prijestolja".

Naime, agencija nudi tjedan dana odmora u Hrvatskoj osobi koja točno pogodi kraj serije.

Luksuzna tura "Game of Thrones" uključuje tri noćenja u Splitu i četiri u Dubrovniku, smještaj u hotelima s pet zvjezdica i ture s vodičima na kopnu i moru s posebnim naglaskom na lokacije na kojima je u Hrvatskoj snimana serija (King’s Landing, Warth, Braavos, Riverland...).

Sve ste zaboravili ili biste se sad uključili? Zadnja sezona 'Igre prijestolja' počinje za par dana, ali bez ovih informacija teško ćete išta upratiti

Tko će konačno zasjesti na željezno prijestolje, kakav će bi biti ljubavni rasplet incestuozne veze Jona Snowa i Daenerys Targaryen, hoće li se pomiriti sestre Arya i Sansa - najvještiji prognozeri bit će zaista bogato nagrađeni. 


Opis završetka osme sezone "Igre prijestolja" trebao bi biti dug maksimalno 1000 znakova te prosljeđen na internetsku stranicu Unforgettable Croatia. Natječaj je otvoren do 5. svibnja. 

item - id = 599405
related id = 0 -> 1120471
related id = 1 -> 1120458
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2021 12:55