StoryEditor
ShowbizKOD nje NEMA MULJANJA

Kad ode na ‘popravak‘, onda to objavi cijelom svijetu. Ella Dvornik izazvala podijeljene reakcije nakon posljednjeg estetskog zahvata

Piše PSD
28. svibnja 2022. - 18:54

Kad nešto poželi ‘popraviti’ na sebi, onda to i učini i pokaže, bez imalo muljanja, cijelom svijetu što je odlučila korigirati na vlastitom tijelu.

Ella Dvornik Pearce tako je na svom Instagram profilu (https://www.instagram.com/p/CeD-7wxj_eH/) objavila fotografiju s tretmana botoksom i popratila je riječima:”Bu bu bu botox je tabu, ja ga volim! Ono što mi je naj najbitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, a spriječim boranje koje bi kasnije 'morala' (čitaj htjela) punit filerima. Prevencija je sve za one koji to žele, naravno”.

Njezina je objava, kao što je to obično kod Elle slučaj, izazvala lavinu komentara što negativnih što pozitivnih.

"Jadna ti kad ga već sad trebaš", "Bila si tako prirodna i super. Sad sve više ličiš na sve ostale iste… šteta!", "Šta će s četrdeset, prestrašno", "Izgledat ćeš s 50 kao stari vrag"..., reagirali su oni kojima se nije svidio Ellin potez s botoksom. No, s druge strane puno je i onih od kojih je 31-godišnjakinja dobila podršku.

"Au koliko nadrndanih žena... Zar vi stvarno mislite da je nekom bitno vaše mišljenje, do te mjere da se nervirate dok pišete? Svatko je gospodar svog tijela i tko želi nek se buši, stavlja filere i operira sve što želi, jer sve što radi, radi zbog SEBE, ne zbog drugih…"; "Svi različito starimo prema tome nekome već botox treba u dvadesetima, a dok nekima tek u četrdesetima. Neki ga vole, neki ne vole. Neki trebaju botox zbog prekomjernog znojenja ili migrene koji je za to odličan. Moje tijelo, moj hram"; "Tako je. Treba početi dok su bore pliće. Moje su u 45. duboke i ne mogu se ispeglati 100%"..., davali su Elli za pravo u svojim komentarima.

Da se dobro osjeća u svojoj koži i da nema problema s iskrenošću dokazuju i dosadašnja Ellina otkrića po pitanju korekcija na vlastitom tijelu. Tako je na društvenim mrežama do sada evidentirala kako je, osim što se podvrgnula botoksu i filerima, ujedno i povećala grudi, operirala nos, popravila sve zube, te zamrzavala salo zahvaljujući coolscupting tretmanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2022 23:39