StoryEditor
ShowbizKoga zavaravaju?

Kad fotograf 'uhvati' krivi kut: ove poznate žene na svojim su Instagram profilima savršene i bez mana, ali rijetke fotografije pokazuju ih u pravome svjetlu

Piše J. V.
11. studenog 2019. - 12:59

Ako vam se s vremena na vrijeme dogodi da vas društvene mreže natjeraju da kontemplirate nad vlastitim izgledom, a svako treće paljenje Instagrama rezultira stvaranjem kompleksa, imamo za vas vijesti koje podsvjesno već i znate.

"Savršene", žive lutke, hodajuće instagramuše ne izgledaju tako u stvarnome životu. Vjerojatno ih ne biste, da ih u ponedjeljak ujutro sretnete na putu za posao, izdvojili ni po čemu od ostatka radnog naroda.

Koža bez pora, lice bez bora i tijelo tako utegnuto da djeluje nestvarno, naime, upravo to i je. Nerealno, fotošopirano i izrežirano kako bi izgledalo najbolje moguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Jer slika koju neke od najpoznatijih žena na svijetu šalju javnosti daleko je, nažalost, od one prave, neretuširane. No nisu one krive - nije nitko! Pritisak industrije naprosto je takav... Ponuda i potražnja.

Rijetki trenuci u kojima ih uhvate "tuđe" kamere to i pokazuju. A na sinoćnoj se dodjeli nagrada People's Choice kanala E! dogodilo upravo to - par bliceva fotoaparata i maske padaju.

Sestre i majka Kardashian na svojim Instagram profilima djeluju nestvarno, usporedba s "pravom" fotografijom dokazuje ipak da izgledaju sasvim obično. Poput ostalih smrtnica... 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ni glumica Lisa Rinna nije daleko. Na fotografijama s dodjele vide se sve posljedice estetskih korekcija kojima se podvrgnula posljednjih godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on

I pjevačica Gwen Stefani mnoge je sinoć neugodno iznenadila. Usne pune filera na jednoj od najvećih glazbenih i modnih ikona svih vrmena djeluju jednostavno "nepotrebno", kako su mnogi podvukli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Izdvojeno

12. srpanj 2020 22:27