StoryEditor
ShowbizLJUBAV JE NA SELU

Jurica se javno ispričao zbog tetovaže koja je povrijedila gledatelje: pitali smo RTL hoće li mu dati honorar za sudjelovanje u emisiji

Piše Vinko Paić
14. travnja 2021. - 22:31
Jurica Živoder u showu je htio pronaći svoju srodnu dušu.

Nakon što su s RTL-a odlučili da će zbog sporne tetovaže izbaciti sve scene koje je snimao za najnoviju sezonu showa "Ljubav je na selu" o svemu se oglasio i sada već bivši kandidat Jurica Živoder.

Dragi prijatelji, kao što ste primijetili, posljednji dani bili su vrlo teški… Mislim da ne trebam naglašavati zbog čega. Imam potrebu sve objasniti i ispričati se svima koje sam povrijedio.

image
Sporna tetovaža zbog koje su izrezane sve scene u kojima se pojavljuje Jurica.
Rtl

Imam dvije tetovaže i obje su posveta mom poginulom prijatelju Petru. Mnogi od vas znaju, ali za one koji ne znaju... 2008. godine izgorio je u požaru i to me dotuklo. Tada sam imao 17 godina, a on 33 i bio mi je kao stariji brat. Odlučio sam se tetovirati njemu u sjećanje. To je sve, nisam pripadnik nijednog pokreta, ideologije ili sličnog niti ih podržavam na bilo koji način. Sve ljude jednako poštujem i želio bih se ispričati svima koji se osjećaju povrijeđeno. Žao mi je", napisao je Jurica na svom Facebook profilu.

Zanimalo nas je i hoće li ga unatoč izbacivanju iz showa RTL honorirati jer ipak je prošlog ljeta sudjelovao na snimanjima.

- Honorari, kao i sve druge stavke ugovora koji kandidati potpisuju s RTL Hrvatska, dio su poslovnog odnosa te ih kao takve ne komentiramo, rekli su nam na toj televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2021 19:35