StoryEditor
Showbizdobre stare stvari

Jura Stublić nakon dugo vremena pjeva u Splitu

Piše PSD.
9. prosinca 2015. - 17:25
Neuništivi Jura Stublić nakon dugo vremena gostuje u Splitu, u klubu Kameleon, u petak, 11. prosinca. Poznat po svojim brojnim hitovima poput ‘Sjećam se prvog poljupca’, ‘Bili Cvitak’, ‘Zamisli život u ritmu muzike za ples’, Jura će nas povesti na malu turneju kroz povijest ‘novog vala’ jugoslovenskog i hrvatskog rocka.

Iako je već dva desetljeća prošlo od njegovog posljednjeg albuma 'Hrana za golubove', koji je snimio u vrijeme domovinskog rata, publika još rado uživa u njegovim hitovima.

Još jučer samo na filmu...

Od kasnih sedamdesetih djeluje u sklopu benda Film koji je svoj pravi uspjeh postigao ‘81. godine albumom 'Novo!Novo!Novo! Još jučer samo na filmu, a sada i u vašoj glavi', međutim već 1987. godine Film se raspada i Jura kreće u solo karijeru kao Jura Stublić i Film.

S novim postavom Filma koji se često mijenja Jura djeluje sve do kraja osamdesetih kada izdaju album Zemlja sreće na kojem gostuju legende poput Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, Laze Ristovskog. Hitovi ‘Dobre vibracije’, ‘Doći ću ti u snovima’ i ‘Rob ljubavi’ svima su itekako poznati stoga ne sumnjamo da će Jura raspjevati i rasplesati sve prisutne.

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kn svakim danom u klubu od 9-21 h.PSD, FOTO: EPH ARHIV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2022 17:50