ShowbizNEOČEKIVANI RASPLET

Julija iz 'Života na vagi' slomila srce gledateljima potresnom pričom o neimaštini; Jelena u velikoj akciji prikupila obilje stvari, Opuzenka iznenadila odlukom što će s tim 

Piše L.L.
6. prosinac 2019. - 16:26
julija

Životna priča natjecateljice "Života na vagi", Opuzenke Julije Bošnjak, koja je ovog tjedna napustila show u kojemu je priznala da doma nema krevet, dirnula je cjelokupnu javnost, a pogotovo natjecateljicu iz ranije sezone, Jelenu Putnik, koja je pokrenul veliku akciju prikupljanja humanitarne pomoći za nekadašnju časnu sestru, koja je časno izišla i iz showa, s izgubljenih 27, 5 kilograma.

Skromna Julija u razgovoru za Story.hr otkrila je što planira s prikupljenim donacijama, kao i kako se osjeća nakon ponovnog ispadanja iz daljnjeg natjecanja.

"Ispadanje iz showa nije me pogodilo, kao ni prvi put, sve je to očekivano.

Davno sam premašila svoja očekivanja u ostanku od dva, tri tjedna! Od ukupnih 14, ja sam provela 12 tjedana u ŽNV, što je za mene fantastičan uspjeh!

Kad sam se prijavila za show, nikad nisam razmišljala o pobjedi. Glavna stvar je bila kako skinuti što više kilograma, dobiti konkretne i stručne savjete za zdrav život" - iskrena je skromna Opuzenka.

"Napokon mogu odjenuti svu onu garderobu koju čuvam u ormaru, ali imam još posla do željene težine" - ustvrdila je, odlučna da nastavi s novim navikama, koje je stekla za vrijeme natjecanja."

Komentirala je i kako se osjećala kad su je, kao i druge natjecatelje, dotjerale stručne ruke vizažista i frizera.

"Nikad se u životu nisam tako dobro osjećala u svojoj koži kao tada. Prepustiti se u ruke profesionalnih osoba, prvi put u životu, da bih kod prvog pogleda u ogledalu ostala zapanjena, u šoku.

Koja je ovo žena, ovo nisam ja, ma trebalo mi je vremena da uvidim sličnost s gospođom Angelom Merkel" - smijala se Julija.

Julija, ovo će biti dobar Božić! Neće propasti snovi Dalmatinke koja je htjela dovesti svoj život u red, bivšoj kandidatkinji 'Života na vagi' svi žele pomoći: 'Puno toga ljudi nude...'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nekako smo znali da @edin_mehmedovic_ neće moći bez svoje Julije ??❤ #zivotnavagi #juliska #rtlhrvatska

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Upitana za komentar na veliku akciju koju je pokrenula Jelena Putnik dok je ona bila još u showu, rekla je:

"Šokirala sam se kad me je Jelena kontaktirala! Trebalo mi je vremena da se priberem, zbrojim i saberem sama sa sobom! Ali pomoć meni…kako? Zašto? Zbog čega? Nije mi bilo jasno dok nisam pročitala portale…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

Istina je, još uvijek sam nezaposlena, ali ima nekih obećanja… A za ostalo mogu reći, ne osjećam se toliko siromašnom, imam krov nad glavom, najosnovnije za život jer nije sreća u novim i lijepim stvarima.

Nisam ništa tražila, pa bih voljela da sve to što sad Jelena prikuplja, pošalje stradalima od potresa u Albaniju. Njima je potrebnije nego meni..." - skromno je zaključila Julija, kako prenosi Story.

#žIVOT NA VAGI#JULIJA BOšNJAK#JULIJA IZ ŽIVOTA NA VAGI