Showbiz'LJUBAV JE NA SELU'

Jovan je aktivan na svim frontovima: u kukuruzištu pokušao ispipati djevojke i izazvao dramu, a evo kako je replicirao Paulini zbog bludnih misli na Instagramu

Piše M.K.

U realityju RTL Televizije ljubavne se situacije na svim farmamam razvijaju gotovo po identičnom scenariju.

Na svakoj, naime, domaćin pokazuje neskrivenu sklonost baš prema jednoj kandidatkinji i da se show u ovom trenu zaustavi, gotovo možemo biti sigurni da bi Marko iz Miljevaca izabrao rasnu Rusemu, Istranin Željko nestašnu Maju, Boris nezainteresiranu Anu Paulu, Dragan pričljivu Moniku, a Metkovčanin Ljubo vjerojatno ni jednu.

Jovan Karapandža, pak, od prve je "pao" na Mariju, djevojku koja se kao iznenađenje pojavila naknadno na njegovom slavonskom imanju.

U večerašnjoj je epizodi na Jovanovoj farmi posebno živo.

Djevojke će se natjecati u branju kukuruza, a on će to vrijeme iskoristiti kako bi svaku od njih ispitao što misli o konkurenticama. Zadatak neće proći bez razmirica, dakako.

U međuvremenu, Jovan je vrlo aktivan i na društvenim mrežama. Pa je tako reagirao i na jednu od brojnih objeda Pauline Tomičić, koja mu je prva pala u zagrljaj, činilo se i u postelju, a koju je u prvoj eliminaciji isključio iz daljnjeg natjecanja.

Paulina je, poznato je, ustvrdila: "Jovan je dvoličan, on misli samo na J****e.

Evo kako joj je replicirao...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by jovan karapandza (@jovankarapandza) on

#LJUBAV JE NA SELU#JOVAN KARAPANDžA