StoryEditor

Jinxi i Kandžija nastupaju na Exitu

Piše PSD.
28. travnja 2011. - 14:01
Svake godine Exit promovira izvođače iz regije, one manje poznate, ali i one velike po regionalnim, a i europskim okvirima.

Na ovogodišnjem Main Stageu Exit festivala, prije nastupa najvećih zvijezda svijetske glazbene scene, publiku očekuju svirke omiljenih bendova sa ovih prostora. Na glavnoj pozornici Exit Festivala tako će nastupiti i grupa Jinx.
Jedan od najbitnijih bendova regionalne scene, ustoličeni na granici između mainstreama (za koji su bili previše alter) i altera (za koji su bili previše mainstream), Jinx dolazi na Main. Radiofoničan, pitak, pametan pop koji se lijepi za uši, osigurao je bendu publiku na cijelom području ex-Yu.

Jinxi su trenutno fokusirani na promociju albuma “Diksilend” u regiji i smatraju da je ovo najbolji trenutak da se predstave na glavnoj bini Exita.

Uz Jinxe, potvrđen je nastup i Kandžije koji će svirati na Fusion stageu.

Dvadesetšestogodišnji hip-hoper i borac za pravdu iz Osijeka, Kandžija, poznat po eklektičnom zvuku i iskrenim stihovima, predstavit će na Exitu novi album ''Koktel od rakije'' čiji izlazak očekujemo sredinom 2011, kao i najnoviji singl ''Desno''


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. prosinac 2020 13:17