StoryEditor
ShowbizSNIMA SE PUNOM PAROM

Jeste se zaželjeli kuhanja na tv-u? Vraća se ‘Tri, dva, jedan!‘, Pažanin otkriva sa snimanja: Ovo su najozbiljniji igrači dosad!; Željka: Nema prljave igre...

Piše M.P.
20. siječnja 2022. - 17:07

Nakon veselog specijala u kojem su se pripremala blagdanska jela, RTL-ov kulinarski show vraća se u svom klasičnom izdanju. Uz osvježeni i moderniji izgled studija, produkcija priprema i manju promjenu koncepta.

"Nova sezona se vodi postavkom - 'povratak korijenima', a to znači da pojednostavljujemo strukturu natjecanja kakvo je bilo nekad!

Nema više timova, niti vođa timova i klasičnog mentorstva. No žiri će i dalje biti uz natjecatelje kad god im zatreba njihovo stručno mišljenje ili dobar kulinarski savjet.

Kroz kulinarske audicije odabrat će se oni najbolji te mogu reći kako su ovosezonski kandidati "kulinarski najpismeniji dosad" - otkriva RTL-ova producentica emisije Danijela Habek, koja ima "formulu uspjeha" ovog dugogodišnjeg formata.

"Tri, dva, jedan – kuhaj!" gledatelji vole upravo zbog nepretencioznosti, a svake sezone je sve produktivnija i zabavnija. Žiri nam je u nekoliko godina postao gotovo nezamjenjiv i mislim da je ova postava već postala legendarna.“

I u devetoj sezoni iza pulta stručnog žirija sjedit će Željka Klemenčić, Ivan Pažanin te Tomislav Špiček koji će kroz nekoliko kulinarskih audicija odabrati prave talente u kuhinji.

Samo oni najbolji, točnije osam parova, dobit će priliku da sudjeluju u daljnjem natjecanju, a žiri najavljuje jednu vrlo visoku razinu kuhanja.

"Ova sezona će biti jedna sasvim druga priča, bit će to jedno pravo gastro natjecanje. Nikad ozbiljnije kuhanje i nikad ozbiljniji kandidati, koji su vrlo predani kulinarstvu!" - otkriva zadovoljno Ivan Pažanin.

"Ispred nas je jedna sezona s profesionalnim kuhanjem i na visokoj razini te mislim da je to odlično. Kroz recepte ćemo proći cijelu Hrvatsku, ali i gotovo sve kontinente, pružit ćemo natjecateljima i gledateljima jedno raznovrsno učenje o kuhanju... - najavljuje, siguran u uspjeh nove sezone.

Željka Klemenčić otkriva: "Kuhat će se širok dijapazon svega - od već pomalo zaboravljene tradicije, tipa goranski nadjev ili nadelo, do ramen juhe. Kandidati su mahom vrlo pristojni ljudi zaista zainteresirani za kuhanje. Nema puno rivalstva ni prljavog igranja, samo dobra atmosfera i dosta dobrog kuhanja!“

"Pozvat ćemo u goste chefove koji će prezentirati svoja jela, a kandidati će ih morati rekonstruirati, odnosno potruditi se da njihova jela izgledom i okusom približe pokazanom jelu. Mogu priznati da se neki kandidati već na početku ističu kao talenti i baš sam znatiželjan kako će to sve skupa završiti“ - komentira Tomislav Špiček.

image
Goran Jakus

Uz sve navedene novitete, devetu sezonu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' vodit će gledateljima omiljena Marijana Batinić.

"Gledatelje očekuje savršena kombinacija kuhanja, pametnih savjeta, ljudskih odnosa, kulinarskih tajni i trikova. Hrana povezuje ljude, iz njih izvlači ono najbolje, a kad se tome doda i onaj natjecateljski segment, otvara se čitava lepeza nepredvidljivih situacija s kojima se gledatelji itekako mogu poistovjetiti...“ - najavljuje Splićanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2022 14:48