StoryEditor
ShowbizBILA JE ‘BAZA‘

Jeste li vidjeli kako je Šprajc najavio dolazak Andrije Jarka u RTL Direkt? Popularni Dalmatinac otkrio sve o novom projektu i komentirao ‘kletvu koja ga prati‘

Piše M.P.
15. prosinca 2021. - 12:15

"Svaki put kad najavim kolegicu Andreu Žarak na pamet mi padne i kolega Andrija Jarak, i on je iz Dubrovnika ondje se valjda svi novinari slično zovu, ali za razliku od kolegice Žarak koja donosi uglavnom lijepe i dobre priče, kolega Jarak je poznatiji po onoj kletvi, dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće!" - krenuo je pričati sinoć u RTL Direktu Zoran Šprajc.

U zabavnim kadrovima koji su uslijedili, Andrija Jarak se predstavio kao nova, velika uzdanica RTL-ovog informativnog programa, otkrio što će raditi na RTL-u, ali i komentirao "nuspojave" svoga sektora.

"Nikad ne dobijem poklone jer novinari prate određeni sektori, a moj sektor je Remetinec tako da iz njega dobijem pisma. Nisu ljubavna..." - kazao je na početku Jarak. 

Komentirao je i kletvu dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće.

"Kad dođem negdje, kažu jesi čuo kletvu. Kažu mi, kod nas u selu kažu to. Kao, u drugim selima nisu..." - nasmijali su se Šprajc i Jarak.

"Nekad mi je fora, nekad ti je manje fora, ali to je kao neki pakung koji nosiš sa sobom..." - dodao je.

Na RTL-u će, kako je otkrio, raditi jednu potpuno novu emisiju koja će se baviti bitnim temama. 

"Namjera je da u goste pozivamo ljude koji su, svaki na svoj način, obilježili zadnjih 30 godina u Hrvatskoj, ali ljude koji nisu često u eteru" - otkrio je, te dodao da će dovoditi mlade ljude koji su napravili nešto.

"Pokušat ćemo otvoriti eter ljudima koje ne vidiš da iskaču iz paštete. Dati priliku mladim ljudima da kažu kako vide budućnost Hrvatske, koji imaju nešto za ponuditi", kazao je Jarak. 

"Ako se dogodi nešto veliko, istrčat ćemo na teren" - dodao je spremno. 

Na kraju emisije Jarak je i odjavio RTL Direkt. Pogledajte kako je to izgledalo:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2022 21:56