StoryEditor
Showbizlet‘s get loud

Jennifer Lopez priključila se mirnom prosvjedu u Los Angelesu: na nagovor djece, pjevačica je poslala snažnu poruku i pozvala sve da budu glasni

Piše PSD
9. lipnja 2020. - 13:27
Lisa O‘connor/AFP

Prosvjedi diljem Amerike ne jenjavaju već danima, a sve većem broju boraca za jednakost i ljudska prava svakodnevno se priključuju i brojne osobe iz svijeta slavnih. Nakon Lady Gage, Taylor Swift, Beyonce, Angeline Jolie i brojnih drugih, svoju poruku poslala je i Jennifer Lopez, i to na poticaj svoje djece.

U nedjelju, 7. lipnja, Jennifer  Lopez i njezin zaručnik, bivši profesionalni igrač bejzbola Alex Rodriguez, sudjelovali su na prosvjedu Black Live Matter u Los Angelesu, a pjevačica je kasnije podijelila videozapise na kojima koračaju među demonstrantima, držeći znakove koji glase 'BLM #EnoughIsEnough i 'Let’s Get Loud for Black Lives Matter'.

U opisu, Lopez je napisala da su 12-godišnji blizanci Emme i Max pomogli Rodriguezu i njoj da naprave plakate za prosvjed.

U razgovoru sa svojom djecom, slavna pjevačica i glumica objasnila im je da "ako jedna osoba ne dobiva pravdu, onda je nitko ne dobiva." 

- Moramo zauzeti stav u što vjerujemo i boriti se protiv nepravde na ovome svijetu, zaključila je Lopez u svojoj objavi.

Pjevačicin sin Max zaključio je, s obzirom da njegova majka ima jako veliki broj pratitelja na svome profilu, da bi ona bila idealna osoba za javno progovaranje o društvenim problemima u njihovoj zemlji.

Na svome profilu oglasio se i Jenniferin zaručnik Rodriguez, napisavši da se osjeća ponosnim jer je bio dio mirnog prosvjeda u Los Angelesu.

- Ponosni smo što koračamo zajedno s vama u dijeljenju ove važne poruke. Hvala vam što progovarate o problemu i što se nastavljate boriti. Hvala vam što koristite svoj glas u dobru svrhu. Amerika vas sada mora slušati, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 13:31