StoryEditor
ShowbizMAŽENJE NA PLAŽI

Jednima je sablažnjujuće, drugima osvježavajuće: kći slavnog glumačkog para je krenula roditeljskim stopama, ima više partnera i upravo je snimljena s novim

Piše M.P.
6. prosinca 2021. - 15:18

Willow Smith, kći holivudskog glumca Willa Smitha, uhvaćena je kako na plaži razmjenjuje nježnosti s kolegom glazbenikom De'Wayneom.

Njih dvoje nisu marili za tuđe poglede dok su razmjenjivali strastvene trenutke, a također su i pomno namazali kremom jedno drugog, piše Jutarnji.

I to ne bi bilo ništa neobično da 21-godišnja pjevačica već neko vrijeme nije u vezi s glazbenikom Tyleeom Coleom. Njih su dvoje zajedno od 2017. godine, a ranije ove godine Willow je priznala da su postigli dogovor o tome da mogu imati više partnera, odnosno da prakticiraju poliamoriju.

- Imam osjećaj da je glavni temelj poliamorije sloboda kojom možete stvoriti stil veze koja je za vas najbolja, a ne samo zakoračiti u monogamiju jer to je ono što svi oko vas kažu da je ispravno, rekla je Willow u emisiji Red Table Talk, koju vodi njezina majka Jada Pinkett Smith.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2022 17:28