StoryEditor
ShowbizLipo im je

Jedni u teškom luksuzu, drugi 'skromno' u vikendici na Šolti: domaći nogometaši odmaraju diljem Dalmacije, ali i 'vani', evo kako izgleda njihovo ljeto u društvu zanosnih žena

Piše L. L.
21. lipnja 2019. - 17:25

Domaći nogometaši nisu nikad bili aktivniji na Instagramu. Ova društvena mreža vrvi objavama s ljetovanja, a čini se da su se i svi nekako "navukli" na isto - fotografije s plaže, u društvu boljih polovica, na veliko se lajkaju, vole obožavatelji vidjeti i drugu stranu reprezentativaca koje smo prošlog ljeta gledali na terenima.

A kad je već sve u trendu, nije ni odabir lokacije zaobišao trenutno najpopularnija mjesta za ljetovanje. Turska oaza D Maris Bay privukla je ove godine gomilu turista, među ostalima i Andreja Kramarića i njegovu prelijepu djevojku Miju Ćurković. Resort se nalazi na razmeđu Egejskog i Sredozemnog mora, fotografije potvrđuju o kakvim je samo ljepotama riječ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carrying her wherever we go 🥰

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Za avanturu kod kuće odlučili su se pak Duje Ćaleta Car i djevojka Adriana Đurđević koji su u Dubrovniku i Makarskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Domagoj i Ivana Vida hvale se pak već danima svojim smještajem u Santoriniju. Ivana je toliko ažurna kad su u pitanju objave da joj je suprug čak i u komentarima sugerirao kako bi mogla "prikočiti", barem za vrijeme večere. Supružnici se i inače vole tako, simpatično podbadati na mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🐥🔐

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

U Grčkoj su i dinamovac Bruno Petković i njegova djevojka, nedavna prva pratilja Miss Universe Hrvatske, Tea Slavica. Ljepotica manekenka osvojila je već priličan broj pratitelja svojom pojavom, a veliki fan njenih objava je, jasno, i mladi Petković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

Vedran Ćorluka i Franka Batelić odlučili su se pak zadržati u Dalmaciji. Na brodu su dočekali Frankin rođendan, u društvu obitelji i posebnog gosta, psa Oskara, a s jahte produžili par dana na Lošinj.

Dejan Lovren već je tradicionalno na Pagu, a u vlastitoj vikendici na Šolti uživaju i Ivan Rakitić injegova supruga Raquel Mauri. Atraktivna Španjolka pohvalila se i fotografijom iz Modre špilje, a par nakon toga nastavlja kruzanje po Jadranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Pura magia ✨#sitiodeEnsueños❤️ @irene_maury ❣️✨🇭🇷✨❣️

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prebio ga u tenisu jutros i sad me moli da ga tagiram 😂 #joelhotel_novalja @joelhotel_novalja

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Proputovat će našim otocima i Tin Jedvaj s djevojkom Dinom Dragijom. Bili su na Lastovu, a o daljnjim se planovima nisu izjasnili...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In which direction we go @_dinad_ ? ❤️😘 #croatia

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

#NOGOMETAŠI#LJETOVANJE#DOMAGOJ VIDA#SD LITO#IVANA VIDA

Izdvojeno

05. srpanj 2020 15:53