StoryEditor
ShowbizNije zaboravio?

Jedna od najvećih ljubavnih drama s nogometnih terena dobila svoj nastavak: supruga i suigrač opalili su mu javnu 'plesku', narugao im se nakon toliko godina; 'Možda bih mu trebao i zahvaliti...'

Piše L. L.
18. listopada 2019. - 20:03
RTX6WMS4

Jedna od najvećih ljubavno-nogometnih drama svih vremena dobila je svoj nastavak, neki će reći i zaključak. Od trenutka kad je unijela pomutnju među bivše suigrače, prezgodna Talijanka Wanda Nara puni medijske stupce svojim djelovanjima, no za posljednje spominjanje u novinama ipak nije ona "kriva".

Bivši ju je suprug, naime, javno "ocrnio", i to pod krinkom dobre volje i pomirbe. Podsjećamo, Nara je svojeg sadašnjeg muža, nogometaša Maura Icardija upoznala preko svojeg tadašnjeg, Maxija Lopeza. Tada su igrali za isti klub, talijansku Sampdoriju, a Icardi je prekršio prvo pravilo kad su u pitanju odnosi unutar svlačionice - zaljubio se, a potom i "preoteo" Lopezovu suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Njihove su razmirice i privatne drame upraćene u medijima, ne samo talijanskim, već i šire. Ljubavni trokut o kojemu su svi brujali dodatno su potpirivale Wandine seksi objave na društvenim mrežama, kao i činjenica da je s Icardijem mjesecima ljubovala tadašnjem suprugu iza leđa. 

Kako Lopez i Icardi nisu bili "samo" suigrači, već i najbolji prijatelji, prevareni se Španjolac javno oboje odrekao, a oni koji su mislili da je i danas bijesan (sve se događalo 2013./ 2014.), iznenadili su se posljednjim nogometaševim istupom u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxi Lopez (@officialmaxilopez) on

"Izabrao sam biti sretan i sam donio svoje odluke. Moja se veza raspala, ali iz nje sam izašao kao otac. Život ide dalje i odabrao sam put pun pozitivne energije i dobrih vibracija", naglasio je znakovito Lopez za Club 947, a prenosi Football Italia.

"Mislim da je ovako najbolje, da sam izabrao bolju opciju. Oprostio sam Icardiju i nemam nikakav problem s njim", dodao je nogometaš koji s bivšom suprugom dijeli skrbništvo nad trojicom sinova.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHE FATICA LA VITA DA BOMBER® (@chefaticalavitadabomber) on

35-godišnji Lopez je kasnije na Twitteru dodao i kako je "uz oprost možda potrebna i zahvala, jer je Icardi preuzeo Wandu na sebe". Taj su njegov potez mnogi proglasili "niskim udarcem" očigledno povrijeđenog muškarca, no brojni su i oni koji ga u tome podržavaju i s njim se slažu.

Nogometna menadžerica i bivša manekenka osvrnula se na izjave bivšeg u svom Insta storyju.

"Poštovanje je kao novac. Možeš ga moliti, ali bolje ga je zaraditi", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

#MAURO ICARDI#WANDA ICARDI#MAXI LOPEZ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 01:01