StoryEditor
ShowbizNOVI POSLOVNI IZAZOV

Jedna od najpopularnijih voditeljica emisije ‘Dobro jutro Hrvatska‘ i drugih na HTV-u, nakon kulinarskih projekata potpuno ‘okrenula ploču‘! Prihvatila je radno mjesto na kojemu je ne biste očekivali

Piše Dolores Tolić/Gloria
12. ožujka 2022. - 18:18

Karmela Vukov Colić nova je direktorica Turističke zajednica grada Dugog Sela. Vijest je objavljena na stranicama grada, gdje je istaknuto što su novi poslovni izazovi bivše televizijske voditeljice.

"Direktor/ica zastupa Turističku zajednicu Grada Dugog Sela samostalno i pojedinačno, organizira i rukovodi radom i poslovanjem turističke zajednice, provodi odluke turističkog vijeća i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje turističke zajednice i zakonitost rada turističke zajednice", piše u objavi.

Funkciju direktorice TZ Dugog Sela Karmela bi trebala obavljati četiri godine, koliko i traje mandat na tom radnom mjestu, a ovo je do sada najveći poslovni izazov, otkako je nakon 31 godine krajem 2018. otišla s HRT-a.

O tom Karmelinom potezu, koja je na nacionalnoj televiziji najviše vremena provela u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska” i bila njezino zaštitno lice, puno se pisalo jer je bilo jasno da nije otišla svojom voljom.

image

 
Davor Pongračić/Cropix


I u intervjuu za Gloria.hr u veljači 2020. jasno je dala do znanja da bivšim šefovima na HRT puno toga zamjera.

"Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom”, povjerila je tada Karmela, koja je od odlaska s HRT radila više različitih poslova.

Imala je agenciju za odnose s javnošću, izdala je kuharicu "Kuhinja života”, na Laudato televiziji vodila je kulinarske emisije, a okušala se i kao glumica.

image
Marko Todorov/Cropix


Redateljica Nina Keflin 2019. dala joj je jednu od četiri uloge u njezinom hit mjuziklu "Menopauza”, u kojoj uz nju glume i pjevaju i Sanja Doležal te Arijana Čulina. Uz sve to je pokrenula vlastiti blog za kuhanje i putovanja, na kojem je vrlo aktivna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2022 02:10