StoryEditor
ShowbizBEZOBRAZNO ZGODNA

Jedna od najljepših žena na svijetu pojavila se u oskudnoj kombinaciji i 'pomela' konkurenciju: u 38- godini izgleda bolje nego ikada

Piše I. P.
4. studenog 2019. - 10:12

Adriana Lima, nekadašnja Victorijina anđelica i žena uz koju često ide epitet najljepše na svijetu oborila je s nogu sve prisutne na dodjeli nagrada za značajna otkrića 2020. u San Franciscu.

Tridesetosmogodišnja manekenka pojavila se u haljini koja je više otkrivala, nego što je skrivala, no nitko joj nije zamjerio jer i u 38. godini života ima tijelo kojim je uspjela zasjeniti i kolegice Tyru Banks i Karlie Kloss koje su se također pojavile na ovom događaju. 

Brazilski model ima titulu najdugovječnije Victorijine anđelice, njihove revije nosila od 2000. do 2018. godine.  

Nakon razvoda od srbijanskog košarkaša Marka Jarića manekenku su povezivali s mnogim muškarcima, no nijedan nije uspio zadržati njeno srce na duže vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Inače, Adriana i Marko upoznali su se i zaljubili 2007. godine,  a zaručili su se nakon svega devet mjeseci. U braku, u kojem su dobili dvije kćeri bili su 5 godina. Kao razlog rastave naveli su "nepomirljive razlike", što je uobičajena praksa među slavnim parovima, a nikad javno nisu otkrivali detalje raspada svog braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. listopad 2020 20:02