StoryEditor
ShowbizGotova stvar

Jedan od najpoznatijih srpskih folk glazbenika seli u stan kraj Splita: 'Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana gradi zgradu uz more. Teško je naći apartman jer je sve prodano...' 

Piše L. L.
21. rujna 2019. - 00:49
MK_DSC3426

Srpski pjevač Mile Kitić gostovao je na zagrebačkom radiju Extra FM, a ono što će svakako obradovati njegove fanove u Dalmaciji informacija je koju je tamo podijelio - uskoro bi se trebao preseliti u Split.

Točnije, u Podstranu pokraj Splita, gdje, kako kaže, kupuje nekretninu. I inače čest gost po klubovima u Hrvatskoj, Kitić je svoju ljubav prema našoj obali odlučio na ovaj način zaokružiti. Kako kaže, napraviti "korak više".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍗🍖🥓

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

''To je već gotova stvar. Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana u Splitu gradi lijepu zgradu u Podstrani, na izlazu iz Splita, uz more. Teško je naći apartmane uz more jer je sve već prodano. Moj prijatelj gradi kuću s apartmanima i garažama. Već imamo dogovor i najvjerojatnije ću to kupiti", ispričao je Kitić voditeljima na popularnom "cajka" radiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

Izbor je, objašnjava, pao na Podstranu iz više razloga. "U Splitu ima događanja i izvan ljetne sezone, možeš doći i zimi. Kino, kazališta, utakmice... A druga bitna stvar je blizina zračne luke. Za pola sata mogu otputovati kamo trebam. Što je najvažnije, kako čovjek dolazi u određene godine sve mu više treba sunčanih dana. Nadam se da ću tu provoditi vrijeme...", zaključuje.

Kitić je za Extru otkrio i da uskoro izlazi duet s njegovom kćeri Elenom.

''Bio sam protiv zajedničke pjesme. Ipak je to ogromna razlika u muzici, a i ja sam joj otac. Ali možda te razlike treba biti. Kad sam ušao u studio, svoj sam dio baš dobro otpjevao. Onda je ona ušla i otpjevala svoj dio i morala ga je popraviti. Očekujem taj duet do Nove godine. Možda je za mene najveća stvar da pri kraju, ne znam koliko će mi još karijera trajati, ipak snimim s kćeri pjesmu.", priča pjevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sanker

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

#PODSTRANA#MILE KITIĆ

Izdvojeno

03. srpanj 2020 12:42