StoryEditor
ShowbizSamo jako

Je li ovo najžešća poruka danas? Na Laninu objavu reagirala je i Seve: 'Niti jedna veza, lobiranje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto!'

Piše J.V.
8. ožujka 2018. - 23:20

Danas su Instagram preplavile čestitke ženama, sve odreda nježne i pažljive, pune srdaca i poljubaca. Svaka dama imala je neku dirljivu poruku za ostale, neki emotivni citat ili pak poticajnu fotografiju.

Od svih poznatih Hrvatica ipak, najžešćom se pokazala Lana Jurčević. Njena objava povodom Dana žena nije nimalo 'mekana'; pjevačica je, dapače, žestoko oplela po svima koji se trude sve njoj drage žene skrenuti s puta. Osvrnula se na medijska tlačenja, loše napise, veze i vezice i sve ostale popratne sadržaje kojima se pokušava utjecati na uspjeh nekih njenih kolegica.

Objavila je i listu svih njih, uzora i pravih naših estradnih diva, na koje se godinama ugleda i koje cijeni više od ikoga. Na njoj su se našle Vanna, Severina, Nina Badrić, Indira Levak, Jelena Rozga, Maja Šuput, Lidija Bačić i Danijela Martinović, a fotografije svih njih pronašle su svoje mjesto na Instagram profilu Jurčevićke, uz popratan tekst o snazi ženskoga roda.

 

(SWIPE) Uvijek sam se ponosila činjenicom da većinu moje publike čine djevojke, mlade žene i žene. Više od 10 godina na sceni, dalo mi je privilegiju da odrastamo zajedno i toliko vas je još uvijek TU uz mene. Hvala svim ženama koje me prate i koje nisu odustale od mene, imam vam još toliko toga pokazati i reći :) Sretan nam naš dan!!! Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno. Želim i ženama iz svog posla reći da im se divim na ustrajnosti i svim uspjesima, prošlo je po 10 i 20 godina truda i ne odustajanja. Podnošenja svih priča, zatvaranja vrata... Bože moj i ponekih vlastitih grešaka. Ali tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi. Niti jedna veza, lobiranje, kampanja, medijsko silovanje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto u srcima ljudi. Pogotovo ne na tako duge staze, ali dovoljna je samo jedna stvar da te poljulja i da odustaneš, a ipak smo sve tu - jer se borimo za ono što volimo raditi. Zbog onog što dobivamo od vas, tu energiju i motivaciju. Zato girl power na najjače i IDEMOOOO! (Stiže još jedan post i slike, nije stalo sve u ovaj). TAG ZENE KOJIMA SE VI DIVITE

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

"Uvijek sam se ponosila činjenicom da većinu moje publike čine djevojke, mlade žene i žene. Više od 10 godina na sceni, dalo mi je privilegiju da odrastamo zajedno i toliko vas je još uvijek tu uz mene. Hvala svim ženama koje me prate i koje nisu odustale od mene, imam vam još toliko toga pokazati i reći. Sretan nam naš dan!!! Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno.

Želim i ženama iz svog posla reći da im se divim na ustrajnosti i svim uspjesima, prošlo je po 10 i 20 godina truda i ne odustajanja. Podnošenja svih priča, zatvaranja vrata... Bože moj i ponekih vlastitih grešaka. Ali tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi. Niti jedna veza, lobiranje, kampanja, medijsko silovanje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto u srcima ljudi. Pogotovo ne na tako duge staze, ali dovoljna je samo jedna stvar da te poljulja i da odustaneš, a ipak smo sve tu - jer se borimo za ono što volimo raditi. Zbog onog što dobivamo od vas, tu energiju i motivaciju. Zato girl power na najjače i idemo!", napisala je Lana u objavi.

Reagirale su ubrzo i prozvane dame. Seve se posebno rastopila, pa je prva i požurila utipkati kolegici zahvalu i 'vratiti' joj čestitku.

"Divna moja Lana, hvala! Sretan ti Dan žena!", napisala je Splićanka.

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 05:32