StoryEditor
ShowbizSVE SE VIDI, SVE SE ZNA

Je li ovo konačna potvrda njihove ljubavi? Naš popularni glumac snimljen sa sinom u društvu poznate Splićanke; Naletjeli smo na još jedan zanimljivi par

Piše M.K.
17. prosinca 2017. - 15:27

Jedan od zanimljivijih parova na javnoj sceni snimljen je u nedjeljnoj šetnji centrom Zagreba, u potpuno opuštenom izdanju, i u društvu glumčeva sina Grgura, kojeg je dobio u braku s poznatom i uspješnom koreografkinjom Larisom Lipovac.
Popularni glumac Goran Navojec i splitska glumica Marija Škaričić u objektivu našeg fotoreportera doimali su se kao par koji baš ništa ne skriva, pa ni svoju bliskost. Premda u zadnjih godinu i pol dana otprilike, koliko ih se dovodi u intimnu vezu, ni jedno ni drugo o njoj nisu otvoreno progovorili, čini se da je jasno kao dan da glumački par uživa svoju idilu.
Pritom se čini i da je 7-godišnji Grgur s Marijom Škaričić razvio prisan odnos.
 

 

Kad su, nakon višemjesečnih šuškanja o njihovoj romansi, Goran Navojec i Marija Škaričić prvi put su viđeni zajedno na dubrovačkoj izložbi, prije više od godinu dana, glumac je upitan da komentira "šuškanja" spretno uzvratio kako on "nikad nije imao ništa protiv dobrog šuškanja".
U điru po gradu naš je fotoreporter snimio još jedan zanimljivi par, pjevača Damira Urbana sa suprugom Milicom i 2,5-godišnjim sinom Istokom Zolom.


U jednom razgovoru za Story, Urban je zanimljivo izrazio svoj stav o ulozi roditelja, ustvrdivši: "Mislim da ne možeš svoju djecu sve naučiti, u jednom ću ih trenutku morati pustiti i nadam se da će to što će ponijeti sa sobom, biti dovoljno.
Jer, ne mogu ih pripremiti za sve što će ih dočekati, ali im mogu ponuditi dobar obrazac koji mogu primijeniti. Važno mi je da im dam dobar temelj, a kakvu će oni kuću na tome sazidati, to više nije pod mojom kontrolom."

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 09:48