StoryEditor
ShowbizPONOVNO UDVOJE

Je li ovaj senzualni Andrein video na balkonu u Vodicama snimio dosad tajnoviti dečko pjevačice Magazina? Priznala je: Ljubim 7 godina mlađeg

Piše L.L.
12. lipnja 2019. - 14:02

"Sretna sam i zaljubljena i to je sve što ću reći. Nakon ljubavnih brodoloma koji su bili veći nego Titanic, napokon sam sretna u ljubavi, ali neću više ništa o tome pričati, ne bih htjela još to iznositi u javnost" - izjavila je prije osam mjeseci Andrea Šušnjara, ne želeći otkrivati tko je osvojio njeno srce i zbog koga je neprestano nasmijana.

Plavokosa pjevačica jutros je ipak izgovorila ime visokog tamnokosog muškarca, u čijem su je društvu viđali proteklog vikenda u Vodicama, a budući je očito riječ o istom o kojem je pričala prošle jeseni, ljubav je ozbiljno ušla u život pjevačice grupe Magazin.

"Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina" - izjavila je, naime, Andrea Šušnjara za Story.

Zacijelo je upravo Marko snimio svoju voljenu u senzualnom izdanju na balkonu vodičkog hotela, a video je naišao na oduševljene reakcije Andreinih pratitelja na Instagramu, među kojima se, zanimljivo, više njih zove kao i njezin voljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lozinkazasrecu #cmcfestival2019 #vodice 💙

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on


I svi su reagirali jednako strastveno.

Andrea Šušnjara je prije tri godine prekinula šestogodišnju vezu s tadašnjim dečkom Domagojem Beškerom. Tada je ispričala je kako joj novi status nije nimalo stresan.

"Jednostavno uživam u životu..." - ustvrdila je.

A onda ju je život, očito, baš lijepo ponovno iznenadio...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#haveaniceday #tb #springtime🌸 💝

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 10:49