StoryEditor
ShowbizMorske avanture

Je li naša manekenka pronašla recept za savršenu guzu? Čini se da juha od kamena čini čuda ako je suditi po ovim vrućim fotografijama

Piše PSD
5. kolovoza 2017. - 19:28
19122095_775277649320205_5246122661653774336_n

Korana Gvozdić započela je ljeto odmorom na Hvaru, a zatim se sa zaručnikom Ivanom Šarićem zaputila na Zakintos. Poznati par uživa u morskim avanturama, a na svojim Instagram profilima svakodnevno objavljuju fotografije kojima su zabilježili svoje 'morske avanture'.

Zaljubljeni par zaručio se upravo u Grčkoj prošloga ljeta, a sada su se odlučili vratiti na romantično mjesto. Ne uživaju samo jedno u drugome, već i u zanimljivim receptima među kojima se izdvaja juha od kamena.

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

"Za one koji ne vjeruju: Juha od kamena! Kamen se vadi s dubine od 5 metara i treba biti šupljikav jer se u rupicama skrivaju račići i male kozice, a na njemu mogu biti i priljepci. Ako na kamenu ugledate ježa, znači da je more čisto i kamen je idealan za juhu. Recept je krajnje jednostavan jer su ovu juhu kuhali siromašni ribari kad bi se vratili kući praznih mreža. Kamen se stavi u lonac i nadolije se toliko vode da se kamen potopi. Dodaje se jedan isjeckani luk, dve mrkve, jednu pomu, peršina i maslinovog ulja. Juha se kuha dok povrće nije kuhano. Kamen se izvadi, juha procijedi i u njoj se zakuha malo riže. Okus mora u vašem tanjuru je spreman.", napisala je manekenka na svome Instagramu.

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Pratitelje se posebno dojmila Koranina fotografija na kojoj roni u prekrasnom grčkom moru. Možda zato što im je omogućila pogled na zavidnu pozadinu, a je li za figuru iz snova zaslužna juha od kamena ili nešto drugo, Korana nije otkrila.

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 12:21