StoryEditor
Showbizpopularni splitski pjevač demantira prijašnje najave o odlasku u mirovinu

Jasmin Stavros još nije umoran, sprema se za HRF i veliki koncert u Bukureštu

Piše PSD.
17. travnja 2008. - 21:21
S pjesmom ‘Neka je šarala’ u Sloveniji je postigao uspjeh, a pred njim je i koncert u Rumunjskoj

Jasmin Stavros jači je od svega, pa i od brzoširećih priča koje tvrde kako poznati splitski pjevač za godinu dana namjerava ići u mirovinu.

Stavros navodi kako je te glasine slučajno inicirao, tako što se kroz jedan radijski razgovor našalio da će mu reizdanje albuma ‘Nemoj se udavati’ biti posljednji glazbeni uradak u pozamašnoj karijeri.

Staki, koji kao jedan od rijetkih domaćih pjevača broji čak i po nekoliko gaža tjedno, ne krije kako mu poslovno ide toliko dobro da mu ni pod slučajno na um ne pada odlazak u mirovinu.

Razloga je, između ostalog više, ovoga ga ljeta čeka i koncert u Rumunjskoj, a tu je i veliki uspjeh slovenske obrade pjesme ‘Neka je šarala’, koja je poprilično zajedrila vrhovima top ljestvica zapadnih nam susjeda.

- Naravno i mirovina će se jednom dogoditi, ali tek onda kada osjetim posljedice životnog umora. A kako sam još daleko od toga ostaje mi da pjevam ljudima, te im stvaram dobru atmosferu na svojim nastupima. Šalom o odlasku sa scene zapravo sam pomalo želio ironizirati neke kolege što se hvale silnim pjevačkim angažmanima, a gaža nigdje na vidiku – kaže Jasmin.

Poznati splitski pjevač ne krije oduševljenje što je njegova skladba ‘Umoran’ u Rumunjskoj dobila čak 17 različitih verzija. Sve ga je to ponukalo da konačno prihvati njihov poziv za veliki koncert koji će se, sada je već posve sigurno, održati krajem kolovoza. Bukurešt ga spremno čeka.

- Već nekoliko godina me zovu u Rumunjsku ali odluka je pala tek sada. Sretan sam i zbog uspjeha slovenske obrade hita ‘Neka je šarala’, kojeg sam otpjevao s njihovim poznatim skijašem Sandijem Murovcem. Tu je ona dobila naziv ‘Vem, da je varala’ – kaže Stavros.

Jedna od perjanica hrvatske zabavne glazbe navodi i kako je pjesma pod nazivom ‘Što bi ja s tobom’ bila glavni motiv njegovom ovogodišnjem sudjelovanju na Hrvatskom radijskom festivalu.

Stavros za HRF u rukavu čuva potencijalni hit, nadajući se kako će prošlogodišnja nepravda sada sa spomenutom pjesmom biti ispravljena.

- Priznajem, prošle sam godine očekivao nagradu, no, eto, izbjegla mi je. Doživio sam to kao udarac gumenom baseball palicom nasred čela. No ponizan sam i profesionalac sam, što znači da ću se dignuti i odmah ići dalje. Ipak mi je najvažnije da sam već sada, a ne zaboravimo da je travanj, uglavio novogodišnju gažu. Mislim da to sve govori – kaže Stavros.

 

#JASMINSTAVROS

Izdvojeno