StoryEditor
ShowbizVJERA MU PUNO ZNAČI

Jasmin Stavros: ‘Jedva čekam da dođem do Korčule, da tamo plivam, vozim bicikl, navečer šetat sa ženom, da idemo molit krunicu‘

Piše MOZAIK SD
18. lipnja 2022. - 13:06

Jasmin Stavros progovorio je u novom intervjuu o svom  zdravstvenom stanju te o vjeri koja mu, kako tvrdi, mnogo znači u životu.

"Operirao sam neke lojne žlijezde, smetali su mi. Izvadili su mi šavove i sve je okej. Imam flastere da ne dođe do neke infekcije. Jedva čekam da dođem do Korčule, da tamo plivam, vozim bicikl, navečer šetat sa ženom, da idemo molit krunicu. Bez toga nema ništa. Mislm da ću se tek onda oporavit i biti u punoj snazi", kaže Stavros u emisiji IN magazin.

Jasminu vjera puno znači u životu.

image

Jasmin Stavros

Screenshot Instagram

"Puno stvari mi se dogodilo u životu baš uz tu krunicu. Žena i ja smo bili na moru, u našoj kući, svaki dan smo molili krunicu milosrdnog Isusa i u tri sata smo odlazili do jedne kapelice gdje je bio jedan teren ogromni. Kao da je to bila jedna Božja providnost, mi smo to našli, kupili, uredili, doveli u kulturu 7 tisuća kvadrata, napravili sebi kućicu. Ta krunica je bila povezana s tom kućom koja nam danas deset puta više znači nego kuća kraj mora", otkrio je Jasmin.

A bi li rekao da je sretan čovjek, nakon toliko hitova, respektabilne karijere, kuće, ljubavi? Nedostaje li mu što?

"Fali mi jedno dva ili tri milijuna eura, haha! Ne, ne, ja sam zadovoljan jer smo živi i zdravi. To je najbitnije. Nažalost sam cijeli život nosio križ, sin mlađi mi je bio bolestan od početka. Ali Bogu hvala on je živ i zdrav, žena je živa i zdrava, stariji sin isto. Svi smo na okupu, veselimo se kad se nađemo, družimo", zaključio je Stavros u IN magazinu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. kolovoz 2022 09:58