StoryEditor
ShowbizTAJNOVITI ROKER

Jaggerovim stopama: Aki Rahimovski postao otac u 65. godini, dobio je curicu, poznata je i majka njegovog trećeg djeteta

Piše PSD
15. veljače 2020. - 20:23
Božo Radić/HANZA MEDIA

Aki Rahimovski postao je tata u 65. godini života. Kako prenosi Gloria.hr, tri mjeseca skrivao je činjenicu da je postao otac.

Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini. Naime, frontmen Parnog valjka dobio je djevojčicu s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel.

Djevojčici su navodno dali ime Antonija, prenosi RTL Exkluziv. Djevojčica je rođena prije tri mjeseca, a vijest je RTL-u potvrdila majka spomenute zdravstvene tehničarke iz Slovenije.

Aki i Barbara uspijevali su vezu držati  dalje od očiju javnosti, a doznalo se kako su većinu vremena zajedno provodili u susjednoj Sloveniji. Navodno se glazbenik tamo preselio kako bi s partnericom odgajao djevojčicu.

Rahimovski je oduvijek skrivao privatni život. Poznato je da se dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku dobio je kćer Dinu. Sa drugom suprugom proveo je niz godina, čak 40 - i do prije par godina pisalo se da su Aki i Ingrid sretni zajedno. S njom se nikada nije pojavljivao u javnosti niti je itko znao kako gospođa izgleda.

Nikada se nije htjela eksponirati, a Aki je to uvelike podržavao. Ne voli se fotografirati niti previše davati intervjue pa se sjajno poklopio sa samozatajnom Ingrid. Gdje je i kada puklo, što se događalo na privatnom planu, nitko ne zna. Aki je uspio ono što se činilo nemoguće na ovim prostorima - čak tri mjeseca skrivati dolazak trećeg djeteta.

Putem PR menadžerice novinari Glorie pokušali su doći do glazbenika, no izjava je izostala. To i ne čudi, Aki je uvijek i prije svega stavljao - privatnost sebe i svoje obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 07:04