StoryEditorOCM
ShowbizVRUĆA TEMA

Jadranka Đokić: Ne znam postoji li djevojčica, dječak, žena ili muškarac koji nije doživio zlostavljanje. ‘Pošalice‘ na poslu, na koje se ne reagira

3. veljače 2021. - 14:36
'Sve što je publici potrebno jest moj rad koji je izuzetno javan. Nema potrebe da ono malo života koji mi pripada bude u istoj kategoriji. Na to ipak zadržavam sva prava'Mara Bratoš

Proteklih dana glumice su kod dobrog dijela javnosti u prvom planu. Nažalost, tema je strašna, sve češći javni istupi brojnih glumačkih imena o užasnim epizodama seksualnog uznemiravanja, a ponekad i više od toga, zgrozili su mnoge.

I nažalost, još jednom pokazali kako položaj žene u mnogim "branšama" može biti jako krhak, te da, po društvenom položaju moćniji muškarac, svoj status može manifestirati na najprizemniji mogući način.

Stoga smo našu sugovornicu, poznatu glumicu Jadranku Đokić pitali je li i ona ikad imala neugodno iskustvo što se toga tiče, koliko često bi pojave takvih incidenata dolazile do njezinih ušiju, i na koncu, podržava li kolegice koje su odlučile podići svoj glas protiv seksualnih predatora?

- Progovorile su žene, ali i muškarci, i to...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:11