StoryEditor
Showbizincident u studiju

Jacques i Toni posvađali se nakon što su se ugasile kamere 'The Voicea'

Piše PSD.
6. travnja 2015. - 20:57
Višemjesečna netrpeljivost između Tonyja Cetinskog (45) i Jacquesa Houdeka (33) kulminirala je u subotu nakon što su se ugasile kamere 'The Voicea' - javlja Tportal.

Dvojica pjevača oštro su se sukobila i počastila teškim riječima, a nekoliko osoba, među kojima su se našli voditelj emisije Ivan Vukušić i Indirin suprug Miroslav Levak, pokušalo je smiriti cijelu situaciju.

Subotnji incident potvrdio je voditelj projekta Aleksandar Kostadinov:

- Istina, sukob između njih dvojice se dogodio. Moram kazati da im ovo nije prvi put, no nadam se da je posljednji. Odrasli su muškarci i naravno da mi nikako nije drago da se to događa. Sve se dogodilo nakon završetka live emisije u subotu, a kako se osobno nisam zatekao na samom mjestu incidenta, drugi su mi ispričali što se zbilo.

- Došlo je do verbalnog i vrlo rječitog sukoba Tonyja i Jacquesa, nakon čega su obojica s televizije otišla razdvojeno. Žao mi je što su prešli granicu, mislim da su mentori odlično pogođeni, dobro rade svoj posao i emisija s njima lijepo funkcionira. Ovim putem se ujedno ispričavam gledateljima HTV-a na mogućim neugodnostima', rekao je Kostadinov.

psd
foto: cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 11:39