StoryEditor
Showbizzgodna i uspješna

Izgleda nestvarno dobro u bikiniju, iako je na pragu 60-ih: 'Ti ne stariš, ili? Ubijaš; padali su komentari ispod glumičinih fotki

Piše M.Dr.
3. prosinca 2019. - 12:51
elizabeth

Stari li ona uopće? I u šestom destljeću života poznata glumica izgleda odlično.

Bila je  dugogodišnja djevojka Hugha Granta, prije nego što je sredinom 1990-ih imala zapaženu ulogu Vanesse Kensington u popularnoj komediji Austin Powers: International Man of Mystery.

 

Britanska 'vražica' glumica Elizabeth Hurley ima 54. godine i izgleda nevjerojatno dobro.

Naime, zvijezda je po ko zna koji put pokazala da ima tijelo za poželjeti, što se može primjetiti i na novim fotografijama u bikiniju koje je objavila.

Novim, atraktivnim fotografijama u bikiniju koje je objavila na Instagramu ponovo je oduševila brojne fanove koji su joj dijelili komplimente na sve strane.

 

-Ti nestariš, ili?, Kao da ti je 30-ak godina..., Ubijaš..- nizali su se komplimenti na račun izgleda ove glumice.

Ova poslovna žena svoju je karijeru počela graditi prije više od trideset godina. Iako ju većina prepoznaje kao Britanku izražajnih očiju i duge smeđe kose, Liz je svoje djetinjstvo i tinejdžerske dane provela bojeći kosu u kričavo ružičasto i noseći crnu odjeću. Furala se na punk i pjevala je u punk-bendu i ta faza potrajala je dobrih deset godina.

Pravi zaokret u Lizinu životu dogodio se ranih 90-ih kada je stupila u vezu s tada iznimno popularnim britanskim glumcem Hughom Grantom. Upoznali su se 1987. na snimanju jednog španjolskog filma te su ubrzo postali par, a njihovu su vezu obilježili mnogi skandali. 

recimo kad je Grant uhvaćen sa prostitutkom koja mu je pružala oralni seks na javnom mjestu, zbog čega je bio zakonski gonjen, no Liz mu je sve oprostila. Naime, par je tada bio u vezi 8 godina te su navodno prolazili kroz ljubavnu krizu.

Elizabeth Hurley rodila je jednog sina, Damiana, s kojim je danas u odličnim odnosima, a majka i sin poznati su i po nevjerojatnoj fizičkoj sličnosti. Damianovo rođenje nije prošlo bez skandala.

Damianov otac, američki biznismen Steve Bing, nije ga htio priznati i tvrdio je kako je s Liz imao tek kratku i nevažnu aferu.

Na kraju je tek po nalogu suda nakon utvrđenog očinstva priznao Damiana, no nikada nije igrao aktivnu ulogu u njegovu odgoju.  Hugh Grant je djetetu postao krsni kum. 

 

Danas Elizabeth s crvenih tepiha ne silazi zahvaljujući svojim modnim kampanjama, ali i ulogama u TV serijama. Druži se sa celebovima, živi povučeno na britanskom imanju sa sinom i redovito vježba. Na Instagramu  obožavatelje obavještava o svojim novim kreacijama bikinija, koje i sama voli nositi. 

I na kraju, ali ne i manje bitno je da je  Elizabeth već 24 godine globalna ambasadorica tvrtke Estée Lauder za podizanje svijesti o bolesti raka dojke.

Poznata glumica je počela raditi na projektima i kampanjama tokom devedesetih godina, kada još nije bilo pokreta Ružičaste vrpceniti se ništa posebno događalo tijekom listopada.

O ovoj bolesti se nije javno razgovaralo, donacije i fondovi nisu bili razvijeni. Od tada se dosta pomaklo po tom pitanju, liječenja i dijagnoza te opake bolesti. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 15:14