StoryEditor
Showbiz'To nije pošteno!'

Izabran najseksi muškarac u 2019. godini: superpopularni pjevač dobitnik je brojnih nagrada, ima i Oscara, ali prije svega je suprug i otac dvoje djece

13. studenog 2019. - 14:39

Magazin "People" objavio je svoj ovogodišnji izbor - titulu najseksi muškarca u 2019. godini odnio je John Legend.

Glazbenik i suprug manekenke Chrissy Teigen krasi tako najnoviju naslovnicu časopisa, a reakcije su redom one oduševljenja i potpore talentiranom pjevaču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

"Kad sam čuo novost bio sam vrlo uzbuđen, ali istodobno i pomalo uplašen jer je to...velik pritisak", prokomentirao je skromno za People svoju pobjedu.

Nije siguran, dodaje, kako će moći živjeti s ovom laskavom titulom.

"Dovraga, John iz 2019. je gotovo jednako zbunjen, ali hvala časopisu People. Ponijet ću titulu. Sada će me svi gledati pod povećalom da bi ustanovili jesam li uistinu dovoljno seksi za takvo nešto. Usput, izabran sam nakon Idrisa Elbe, što nije pošteno i nije mi baš simpatično", našalio se na Twitteru.

John Legend trenutačno je jedan od članova žirija megapopularne emisije "The Voice", osvojio je uz to 10 nagrada Grammy. Dobitnik je Oscara za pjesmu "Glory" iz filma "Selma", nagrade Tony za koprodukciju brodvejske predstave "Jitney" i Emmyja za produkciju tv adaptacije mjuzikla "Isus Krist superstar" u kojemu je glumio Isusa. 

Sa suprugom Chrissy Teigen ima dvoje djece, djevojčicu Lunu Simone i dječaka Milesa Theodorea. Chrissy Teigen posvetio je brojne pjesme, od kojih je zasigurno najpoznatija "All of me". Za sebe kaže da je prije svega suprug i predani otac dvoje djece, tek potom glazbenik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

 

Izdvojeno

12. srpanj 2020 12:12