StoryEditor
ShowbizDalmatinski slavuji

Iz Rišpeta dilili ruže: Splićane danas na Rivi iznenadila omiljena klapa, pred spektakl u Spaladium areni otkrili tko će im se pridružiti na koncertu

Piše L.L.
13. veljače 2020. - 15:48

Članovi klape "Rišpet" jučer su, u povodu svog prvog velikog splitskog koncerta zakazanog u Spaladium Areni, Splićankama dijelili ruže. Split je na rasporedu 7. ožujka, dan uoči Dana žena, a prije toga "dalmatinski slavuji", kako im publika tepa, odradit će dva koncerta u Zagrebu – 25. i 26. veljače. Prvi koncert u "Lisinskom" rasprodan je u samo mjesec dana, a i za drugi vlada ogroman interes, hvale nam se s punim pravom članovi klape.

– Ovo je bio odličan uvod u naš koncert i Valentinovo. Reakcije su bile fenomenalne, sve žene koje su dobile cvijet već su kupile ulaznice za naš koncert, jedna je čak rekla da ih je kupila deset! Njoj smo od sreće dali dvije ruže – govori nam osnivač klape, splitski skladatelj Pero Kozomara, koji potpisuje njihove velike hitove "Šta mi ljube oćeš kazat", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat"... Nastup pred velikim auditorijem klapi "Rišpet" nije nimalo stran, ali im koncert pred domaćom splitskom publikom ipak stvara laganu tremu.

– Trese nas pozitivna trema, jer ovo je ipak naš prvi veliki koncert doma. Mislim da je tako svakome tko dolazi iz ovoga grada, doma je uvijek najteže nastupati. Želimo da sve prođe savršeno, da bude odličan zvuk, razglas, rasvjeta, angažirali smo i veliki bend koji će nas pratiti. Tu su i naši gosti, u Zagrebu će nam se pridružiti Neno Belan i Giuliano, a u Splitu Doris Dragović s kojom ćemo otpjevati naš duet "Jedina ljubav moga života" i Zorica Kondža s kojom ćemo izvesti naš hit "Prsti zapleteni" – veli Kozomara, koji najavljuje pravi glazbeno-emotivni spektakl.

Na pitanje hoće li klapa na splitskom koncertu dati hommage velikom Oliveru Dragojeviću, Kozomara odgovara da hoće, ali kako, nije htio otkriti. Ne preostaje ništa nego osobno se uvjeriti.

Ulaznice za ovaj klapski spektakl možete kupiti preko web stranice www.croatia-tickets.com.

item - id = 1003380
related id = 0 -> 1107827
related id = 1 -> 1054837
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2021 11:14