StoryEditor
ShowbizVELIKI POVRATAK

Ivana Paradžiković: ‘U Licu pravde očekuju vas kontroverzne priče o aferama i zločinima o kojima svi šute, ali i lijepe priče koje se moraju čuti‘

Piše M.P.
26. siječnja 2022. - 16:53

Miljenica malih ekrana koja je napravila revoluciju već sa prvim nastavcima 'Provjerenog' napokon se oglasila i otkrila na čemu trenutno radi i gdje ćemo je uskoro ponovno moći gledati.

Kao što su bile intrigantne priče koje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica “Provjerenog”, tako je intrigantan postao i osobni život Ivane Paradžiković (40) kad se lani u proljeće, bez ikakve najave i objašnjenja, nije pojavila u jednoj od najgledanijih domaćih emisija. Bila je njezino zaštitno lice dvanaest godina, dobivala brojne pohvale, nagrade i priznanja pa su se mnogi pitali zašto je odjednom nema - je li bolesna, je li pronašla novi posao, je li smijenjena... Nekoliko tjedana nije bilo nikakvog odgovora, a onda je stiglo njezino službeno priopćenje da je “došlo vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove” i zahvala bivših poslodavaca, piše Gloria.

Nakon brojnih nagađanja gdje će i što će, jer Ivana nije željela javno govoriti bez konkretnog povoda, potvrdila je da je prešla na regionalnu Unu TV i da će voditi emisiju “Lice pravde”, čije bi prikazivanje trebalo krenuti u idućim tjednima.

image
Ivana Paradžiković: Okupila sam potpuno ludu, otkačenu, pomaknutu ekipu u najboljem smislu te riječi
 
Željko Puhovski/Cropix

U svom prvom velikom povratničkom intervjuu Ivana je za Gloriju ispričala detalje o tom projektu, odlasku iz bivše redakcije, osjećajima, planovima... ali i otkrila kako je ljetos otvorila obrt koji se, uz ostalo, bavi odnosima s javnošću te proizvodnjom i distribucijom filmova, videofilmova i TV programa.

"Ekskluzivno ću vam otkriti i da postajem profesorica na faksu. Uskoro kreće ljetni semestar na Sveučilištu u Dubrovniku gdje ću predavati kolegij istraživačko novinarstvo i jako se veselim", rekla je Paradžiković novinaru Glorije i dodala kako zbog novog poslovnog angažmana baš i nema slobodnog vremena, ali i da će si uskoro ostvariti novogodišnju želju.

Osvrnula se televizijska urednica i novinarka i na "Lice pravde", novu emisiju u kojoj ćemo je gledani na Una TV.

"Okupila sam potpuno ludu, otkačenu, pomaknutu ekipu u najboljem smislu te riječi... Među prvim pričama je velika, smišljena i dosad nekažnjena pljačka desetaka tisuća građana diljem regije. Zatim ona koja otvara pitanje nestalih građana u ratu, pa priča o strašnom zločinu koje je cijelo jedno selo prešućivalo. Tu su i priče o vlaškoj magiji u istočnoj Srbiji, o kontroverzama koje se vežu uz respiratore, o bolestima koje se javljaju nakon ugradnje silikonskih umetaka... Imamo i divnih ljudskih sudbina, o pojedincima za koje svijet treba čuti", otkrila je između ostalog za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2022 16:03