StoryEditor
Showbizotkrila za čim žali

Ivana Banfić: Da sam sad mlađa, manje bih pokazivala grudi

Piše PSD
22. travnja 2016. - 15:49
image003

Prije 25 godina stvorila sam alter ago jake žene koja sve može i koja skriva onu slabiju ranjenu. To je razlika između I Bee i Ivane Banfić. Privatno sam nešto između, s jedne strane Gestapo, a s druge strane plačem u kutu i trebam muški zagrljaj, da me pazi i mazi, ono što svakoj ženi treba', izjavila je Ivana Banfić na promociji nove pjesme Ranjena, koju je snimila nakon trogodišnje pauze.

Ponovno se udružila s Antom Pecotićem, s kojim je prije deset godina snimila i svoj posljednji album 'Vjerujem'. Ante će biti autor i na njenom povratničkom albumu.

Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, pjevačica je priznala: 'Karijera je jako utjecala na moj privatni život. To je bila moja odluka i slijedila sam svoj instinkt. Ali da danas mogu drugačije, malo više bih se posvećivala sebi', izjavila je  Ivana koja trenutno studira za psihoterapeuta i vodi školu pjevanja.

'Na kraju se bavim nečim za što sam mislila da se nikad neću raditi u životu, podučavati djecu', otkrila je, kazavši da joj je najveći ožiljak ostao od operacije grudi. 'Napravila sam puno stvari za čime žalim u životu. Da sam sad mlađa, možda bih manje pokazivala grudi na izvol'te. Tek sad kad sam majka vidim kako je bilo mojoj mami. Ali unatoč tome ona se uvijek ponosila sa mnom i bila mi je najveća podrška', rekla je Banfić, otkrivši da njezin sin ima smisla za glazbu, ali da više voli plesati nego pjevati.

'Danas se više cijeni fizički izgled od pjevanja, ali nemam ništa protiv golotinje u spotovima', nastavila je Ivana, koja će novi spot snimiti po uzoru na film Oči širom zatvorene, a taj party pod maskama snimat će se na jednoj egzotičnoj lokaciji u Sloveniji.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 08:40