StoryEditor
ShowbizKUHA SE ROMANSA

Ivan nakon odluke da kao sluga sa Sarom ide u izolaciju: Ovo mi je više dar nego kazna...

Piše PSD.
28. listopada 2015. - 11:48
Iako su mnogi farmeri pretpostavljali da će ovotjedna Gazdarica u showu Farma, Aleksandra, staviti upravo Anamariju za sluškinju, kako bi je kaznila za vrijeđanje Anite, ona to ipak nije učinila.

Njezin izbor pao je na Ivana i Saru, što je izazvao smijeh kod farmera.

"Izabrala sam sluškinju da napravim uslugu slugi" - kazala je Aleksandra prilikom imenovanja i dodala:

"Donald i ja smo bili u onim sobama za sluge i proveli nezaboravne prijateljske trenutke i ja iskreno želim Sari i Ivanu da se bar upola tako zabave..."

I Ivan i Sara spremno su prihvatili dodijeljene uloge.

"U trenutku kada me Aleks odabrala za sluškinju osjećala sam se lijepo, lijep je dan, sunčan ..." - bila je manje konkretna u komentaru Sara.


Ivan i Sara u kućici za sluge: što će donijeti trenuci samoće?
Ivan je rekao kako mu je drago da je sluga upravo zbog toga što nikada nije bio i kako ne bilo fer da neki farmer to bude ponovno, dok on nije bio niti jednom.

Otvoreno je iskazao zadovoljstvo zbog ukazane prilike da bude u izolaciji sa Sarom.

"Ovo mi je više dar nego neka kazna i ovo mi je sad iznenađenje, ugodno. Može bit da je Aleksandra prije ulaska na farmi vidjela nešto što joj se svidjelo, pa je eto nas dvoje sparila..."

Iako su se farmeri slatko nasmijali kada je Gazdarica objavila imena sluga, kasnije su komentirali kako su im oboje dragi i kako će im biti teško izabrati između Sare i Ivana...

PSD, FOTO: NOVA TV

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 11:42