StoryEditor
ShowbizPrinova u obitelji

Iva Todorić prošetala centrom grada s nećakinjom: ponosna teta u kolicima se hvalila kćerkicom brata Ivana

Piše Gloria.hr
2. ožujka 2021. - 14:19
MAJA JUROVIĆ/HANZA MEDIA

Kad se krajem rujna rodila Aria Torodrić, drugo dijete najmlađeg sina Ivice Todorića, teta Iva bila je presretna te se tom viješću pohvalila na svim društvenim mrežama. Sada nije mogla dočekati sunce da prošeta svoju nećakinju kojoj je kao druga mama, piše Gloria.

Ponovno otvaranje terasa mnoge je izmamilo na uživanje u suncu i kavici. Centri gradova malo po malo su postajali krcati, a među onima koji vole prošetati po zagrebačkoj špici našla se i Iva Todorić, kći poduzetnika Ivice Todorića. No, to nije bila obična šetnja jer je s njom bila i njezina nećakinja Aria koja je došla na svijet početkom jeseni prošle godine.

Nakon što je malo "prođirala" Ariju po Ilici, prošla je i kroz Cvjetni trg gdje su joj se pridružili Ivica, Milica i Vid, svi vidno dobro raspoloženi. Iva je uhvatila vremena malo se poigrati s Vidom kao prava ponosna teta.

Iako je posljednjih dana sunčano i možda ipak pretoplo za ovo doba godine, u zraku se još uvijek osjeća zimska studen pa se Iva za šetnju ipak zabundala. Nije mogla ostati neprimijećena u živopisnom kaputu kockastog uzorka koji je radio odličan kontrast trapericama, dok je ostatak outfita bio u neutralnim bojama. Na nogama su, naravno, bile udobne čizme, a na očima neizostavne sunčane naočale.

image
MAJA JUROVIĆ/HANZA MEDIA

Iva je Arijinim rođenje postala peti put teta - osim Vida, sina Ivana i Milice Todorić, troje djece ima njezin drugi brat Ante Todorić iz bivšeg braka s misicom Martinom Todorić.

Razvod nakon 17 godina braka

Iva je bila 17 godina u braku s poduzetnikom Hrvojem Balentom, da bi 2018. na društvenim promijenila svoje prezime Balent natrag u djevojačko - Todorić i time potvrdila rastavu od Hrvoja.

Naime, Hrvoje Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora, a Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu bila zadužena za marketing. Poduzetnik je u listopadu 2017. godine bio s Ivicom Todorićem u pritvoru, a Iva ih je oboje dočekala nakon što su bili pušteni na slobodu. Svega mjesec dana kasnije krenula su šuškanja o razmiricama u braku kojemu je očito presudio poznati skandal. U braku s Hrvojem dobila je troje djece - Taru, Ivana i Antu.

Iva danas ponovno ljubi, no svog izabranika vješto skriva. Međutim, priča se da je riječ o mlađahnom Nikoli, čije fotografije stavlja na svoj Instagram profil, vješto mu sakrivajući lice.

Navodno su se upoznali u Beogradu, gdje je često odlazila s prijateljicom, životnom trenericom Anom Bučević, a prema nekim izvorima, Iva je svog novog dečka vodila i na Anino "Vortex krstarenje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2021 09:00