StoryEditor
ShowbizPonosna mama

Iva Šarić iskreno o obiteljskom životu s Brunom Petkovićem i tri sina: ‘Malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim‘

Piše PSD
23. lipnja 2021. - 18:16

Naš nogometni reprezentativac Bruno Petković (26) već par mjeseci uživa u očinstvu, piše Jutarnji.hr.

S 32-godišnjom HTV-ovom voditeljicom Ivom Šarić početkom travnja, uoči Uskrsa, dobio je dječaka kojem su nadjenuli ime - Adrian. Dječačića je Iva donijela na svijet u poznatoj privatnoj klinici Podobnik, a tata Bruno odmah je primio svoga sina i držao ga u naručju.

Iva je sada, pak, prvi put progovorila o sinu Adrianu, koji će uskoro navršiti tri mjeseca. 

image
Maja Jurovic/Cropix

- Budući da sam prije dva i pol mjeseca rodila, kažem Antoniju da me sad dignuo s porodiljnog, prisilno, ali sam u principu cijelo vrijeme doma s bebom i sa svojim dečkima. Ovo je bila iznimna situacija, mislim da će do jeseni tako ostati - rekla je za IN Magazin na snimanju jedne kampanje za frizerski salon.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene jako iznenadila time kako su prihvatila bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim - dodala je Iva.

image
Paul Ellis/AFP

Voditeljici, bivšoj manekenki i diplomiranoj ekonomistici ovo je treće dijete, jer, podsjetimo, iz braka s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

image
Berislava Picek/Cropix

Ljubavna priča Brune i Ive započela je vrlo neobično. Naime, krajem 2019. Iva je ekskluzivno odradila intervjuu s Brunom za emisiju Klub 7, a on ju je nasmijavao svojim dosjetkama i bez suzdržavanja joj odgovarao na pitanja, pa čak i ona škakljiva, poput – je li u vezi. U proljeće 2020. Bruno je viđen čak dva puta u Ivinom društvu, po čemu se moglo naslutiti da su postali par. Godinu dana kasnije, postali su roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 15:57