StoryEditor
Showbizpremda manekenka već duže vrijeme poriče njihovu vezu, par je napokon snimljen zajedno

Iva Jerković šetala Zadrom s kontroverznim Zefom, Petračevim i Bagarićevim prijateljem

Piše PSD.
28. ožujka 2008. - 17:21

Manekaknka i  navodni kamatar šetaju po Kalelargi

Poznata hrvatska manekenka Iva Jerković iskoristila je dalmatinsko sunčano jutro kako bi prošetala centrom Zadra u društvu Josipa Antića Zefe.

Iako nikada nije priznala vezu sa kontroverznim Zagrepčaninom sa kojim je jučer u društvu i prvi put snimljena, po Zadru se šuškalo kako su se Iva i njezin dečko na nekoliko dana došli odmoriti u njezinu obiteljsku kuću u Ninu pokraj Zadra.

Nakon šetnji po gradskim ulicama Iva i Zefo proveli su dobar dio vremena u društvu dvojice muškaraca ispijajući kavu ispod suncobrana na glavnom gradskom trgu. U bijeloj pripijenoj majici bez rukava, hrvatska manekenka nedavno izašla iz «Celebrity Big brothera», kao i uvijek mamila je muške poglede koji ova put nisu zaobišli ni Josipa Antića Zefu.

Antić je poznat kao bivši vlasnik zagrebačkog narodnjačkog kluba "Od sumraka do zore", a u policiji je dosad evidentiran više puta i to uglavnom zbog iznude, nasilja i nanošenja teških ozlijeda. U središte je javnosti došao početkom ožujka prošle godine kada mu je pod automobil podmetnuta bomba dok se vraćao kući u Dubravu.

Kako je eksplodirala samo inicijalna kapsula Antić nije ozlijeđen, a njegov je mercedes tek djelomično oštećen. Tada je Zefo izjavio da bi bilo bolje da je umjesto u Zagrebu večer proveo sa djevojkom u Opatiji na "Dori" na kojoj je jedan od voditeljica bila Iva Jerković. Ona je kasnije njihovu vezu demantirala u novinama.

U tjedniku “Globus” Josip Antić svojedobno je naveden na šestom mjestu top liste 50 najvećih hrvatskih kamatara gdje mu je napisano da novac najčešće plasira među zagrebačkim Janjevcima, da je bivši boksač, te nekoć bliski suradnik Zlatka Bagarića i Hrvoja Petrača.

Božana Sviličić/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2022 00:53