StoryEditorOCM
ShowbizJOŠ NIJE GOTOVO

Iskaču skandali! Rumunji su bijesni na organizatore Eurosonga: Nije nam jasno zašto su 12 bodova koje smo dali Moldaviji dodijelili Ukrajini?!

Piše Mozaik SD
17. svibnja 2022. - 11:33
Nesvakidašnji zvuk moldavskog benda ”Zdob si Zdub & Advahov Brothers”, koji je sljubio folk i rock, bio je po guštu mnogimaMarco Bertorello/Afp

Šefica rumunjske delegacije na Eurosongu 2022, Julijana Marčuk, oglasila se o odluci Europske radiodifuzijske unije (EBU) o poništavanju bodova rumunjskom žiriju u finalu natjecanja, zbog navedenih utvrđenih nepravilnosti u glasovanju, piše Wiwibloggs, a prenosi dnevnik.hr.

Ona tvrdi da je rumunjski žiri i ispoštovao sva pravila EBU-a i ističe da joj nije jasno zašto je 12 bodova koje su dali Moldaviji dodijeljeno Ukrajini.


"Zvala sam Bukurešt i tražila da mi daju rezultate, jer do tog trenutka nisam znala i detalje o tome kako je žiri organiziran u studiju.

Doznala sam da je sve organizirano po pravilima EBU-a, uz prisustvo obaveznog zapisničara koji je došao u studio prije članova žirija. Članovi žirija nisu bili u mogućnosti komunicirati jedno s drugim. Nisu mogli pričat...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:48