StoryEditor
Showbiz'BALKANSKA BEYONCE'

Ipak nije rasprodala Spaladium Arenu: Maya Berović kasnila na veliki splitski koncert gotovo dva sata, 3000 ljudi pjevalo s popularnom folk zvijezdom

Piše L.L.
31. ožujka 2019. - 01:13

Maya Berović nije uspjela rasprodati "Spaladium Arenu" kako se očekivalo, ali teško da se njezin prvi koncert u Splitu može nazvati neuspješnim.

Otprilike, po slobodnoj procjeni, nekih 75 do 80 posto ispunjenog partera i oko 30 posto popunjenog kapaciteta (donjih) tribina sugeriraju kako je "balkansku Beyonce" došlo gledati i slušati najmanje 3000 ljudi, što je brojka o kojoj u Splitu mnogi izvođači urbanije provenijencije mogu samo sanjati.

A ako ne bismo baš mogli reći da Split voli Mayu, svakako je vole svi (Splićani?) koji su zbog nje svojevoljno došli u "Spaladium Arenu".

Pjevačica je počela pjevati u 21:50 sati, kasneći gotovo dva sata u odnosu na zakazano vrijeme koncerta, no (pretežno mlađa ženska) publika ju je dočekala kolektivnim vriskom oduševljenja i od prve pjesme "Harem" uglas pjevala sa njom, očito dobro upoznata sa stihovima.

"Dobra večer, Splite, veliko je zadovoljstvo što sam večeras s vama, sigurna sam da ćemo zajedno uživati", obratila se Maya posjetiteljima, osobito ženskim fanovima koje naziva "bebama" ("da vidim koliko ima beba u publici").

Uslijedile su pjesme "Alkohol", "Sama", "Mama mama", "Ruski rulet", "Neka stvar"... koje imaju milijunsku klikanost (!) na YouTubeu.

Publici nisu smetale ni tehničke poteškoće zbog kojih je Maya na par minuta morala prekinuti izvođenje pjesme "Javi šta ti je u glavi".

#SPALADIUM ARENA#MAYA BEROVIC

Izdvojeno

04. srpanj 2020 14:09