ShowbizGotov show

Imamo pobjednicu! Gospodin Savršeni završio prevratom u zadnji tren, Mijo Matić izabrao svoju idealnu djevojku: 'Izvlači ono najbolje iz mene...'

Piše L. L.
cure

Reality show koji je brojne Hrvate prikovao za male ekrane, "Gospodin Savršeni", večeras je dobio svoj završetak. Iako je do zadnjeg trenutka bilo neizvjesno, Mijo Matić za svoju je savršenu djevojku izabrao Slovenku Nušu Rojs.

Simpatična 28-godišnjakinja, što se vidjelo prema reakciji, do zadnjeg trenutka nije pojma imala da je upravo ona ta koja je zaslužila pobjedu i osvojila Mijino srce. A da se "Savršeni" i nje dopao pokazala je ranijom izjavom:

"Stvarno sam spremna radi njega, radi ljubavi, promijeniti svoj život i lokaciju", kazala je pred kamerama.

No oni koji su pratili emisiju, kraj bi mogli nazvati i svojevrsnim "prevratom". Naime, na samome početku Mijo i Mihaela Muhvić su guštali kao da su stvoreni jedno za drugo.

"Što još postoji?", priupitala se nakon idealnog spoja tako Mihaela, prema mnogima najobjektivnija komentatorica zbivanja u kući. Potom je izjavila i kako vjeruje u Mijin konačan odabir, no on je, na njenu žalost, ipak prevagnuo na Nušinu stranu.

Romantični Mijo svoj je odabir objasnio jednostavno: "Izvlači ono najbolje od mene". Jesu li Nuša i Mijo još zajedno saznat ćemo u subotu u RTL-ovom Exkluzivu kada će o svojoj vezi progovoriti s odmakom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

#GOSPODIN SAVRšENI#MIJO MATIć