StoryEditor
ShowbizVeliki fan

Ima neka tajna veza: Rod Stewart otkrio da iduće ljeto planira provesti u Dalmaciji, a na sve ga je nagovorila jedna bliska mu Hrvatica

Piše PSD
26. listopada 2017. - 14:16

Dok su brojni obožavatelji već pohrlili kupiti karte za dugoočekivani nastup u zagrebačkoj Areni, Sir Rod Stewart otkrio je da skorašnji koncert u Zagrebu neće biti i njegov jedini posjet Hrvatskoj.

Rod Stewart prvi put u Hrvatskoj: potvrđen nastup jedne od najvećih rock zvijezda svih vremena

Legendarni rocker najavio je da ga sljedećeg ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila djevojka njegovog sina Liama, inače Hrvatica. Iako su male šanse da će se tijekom odmora uhvatiti mikrofona, njegove poklonike u Hrvatskoj zasigurno će razveseliti pomisao da zvijezdu možda susretnu u nekoj manje formalnoj situaciji.
 
No, turizam i prirodne ljepote za rock superzvijezdu nisu prva asocijacija na Hrvatsku. Kao veliki nogometni fan, na spomen Lijepe naše Sir Rod Stewart će prvo spomenuti svima dobro poznato ime – Slavena Bilića, aktualnog trenera engleskog prvoligaša West Ham United.

U pauzi između nastupa i praćenja omiljenog sporta pjevačka zvijezda marljivo priprema i nove materijale. Tako je otkrio da su u pripremi čak dva nova albuma - jedan će sadržavati ponovno snimljene i remiksirane hitove, dok će se na drugom nalaziti potpuno novi materijali.

 

#ROD STEWART

Izdvojeno