StoryEditor
ShowbizPRVA SURADNJA

Iako su godinama prisutne na glazbenoj sceni, podržavaju se i hvale jedna drugu, tek su nedavno ostvarile zajednički projekt. Beyonce i Madonna remix najavile vrućom fotkom

Piše Tanja Vučićević/Gloria
8. kolovoza 2022. - 12:36

Godinama jedna drugoj upućuju komplimente, uzajamno se poštuju i podržavaju, no američke dive Beyonce i Madonna tek su nedavno ostvarile prvu glazbenu suradnju. Fanovima je dostupna nova obrada pjesme s Beyonceinog sedmog albuma "Renaissance" pod nazivom "The Queens Remix". Kako svaka na svoj način već godinama vlada pop scenom (Beyonce je prisutna na sceni 25, a Madonna 43 godine), laskav naziv remiksa ima opravdanje, piše Gloria.

Pjesma je kombinacija vodećeg singla s novog albuma Mrs. Carter i Madonninog hit "Vogue" iz 1990, piše Vulture. U novom albumu pjevačica je, osim Madonni, odala priznanje brojnim kolegicama, od svoje sestre Solange, Lizzo i Rihanne do Nine Simone i Diane Ross. Singl je najprije bio dostupan samo na njezinoj web stranici, a sada se očekuje da će biti prebačen na streaming platforme.

Na crno-bijeloj fotografiji koju je Madonna objavila na svojem Instagram profilu, pjevačice otkrivaju raskošne obline: Madonna ih je utegnula u korzet, a Beyonce je ovlaš prekrila bradavice na grudima. Koliko god bile seksi, američki mediji zamjeraju Madonni da baš nije naradila na povijesnom remixu. Dodala je nekoliko novih riječi, a lavovski dio odradila je Beyonce, piše Variety.

Ukratko, od legende se očekivalo više.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2022 01:28