StoryEditor
ShowbizPOČINJE NOVA SEZONA

'I dalje mi se sve ovo čini ludo, ali vrijeme je da obučem odijelo i službeno postanem Gospodin Savršeni': bivši nogometaš spreman je za novu ljubav

Piše I. P.
9. rujna 2019. - 20:13
gospodin_savrseni_2

Pred sami početak emitiranja nove sezone show-a Gospodin Savršeni, napokon je potvrđeno, u toj ulozi gledat ćemo svestranog Miju Matića (27), osobnog trenera, prvaka Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasca, manekena, kolumnista. I ranije se spekuliralo da će svestrani Mijo zamijeniti Gorana Juraneca u novoj sezoni show-a, ali danas je novi Gospodin Savršeni i sam potvrdio vijest na svom Instagram profilu.

I ovogodišnji Gospodin savršeni rođen je u inozemstvu, točnije u Ljubljani, ali djetinjstvo je  proveo u Sisku. Nakon osnovne škole odlazi u Zagreb gdje je pokušao graditi nogometnu karijeru, no u tome su ga spriječile ozljede i s 18 godina je odustao od nogometa.

„Trenirao sam karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio moja najveća ljubav, pa kad sam zbog ozljede prestao igrati, to me jako pogodilo. Upisao sam se u školu za vatrogasca jer nisam želio ovisiti o roditeljima te sam počeo intenzivnije vježbati u teretani, što me dovelo do bodybuildinga te zlatne i apsolutne medalje u Mens physigue visokoj kategoriji - titule prvaka Hrvatske u bodybuilldingu. Nedugo potom odlučio sam se usmjeriti na fitness i postati osobni trener, čime se bavim i danas. Uz to, radim u jednoj privatnoj tvrtki kao vatrogasac“, kaže Mijo.

 

Dosad je Mijo imao dvije ozbiljne veze, ali, unatoč atraktivnom izgledu i uspjehu na svim životnim poljima, još nije našao onu pravu.

“Moj je život stvarno prelijep, ali želio sam proživjeti novo zanimljivo iskustvo i vidjeti što će mi to donijeti u životu. Bio sam zaljubljen i ljubav je najljepše stanje u kojem čovjek može biti, a sada mogu reći da sam spreman za novu ljubav. I dalje mi se sve ovo čini ludo, ali vrijeme je da obučem odijelo i službeno postanem Gospodin Savršeni”, uzbuđen je Matić pred početak show-a.

Kako će se Mijo snaći u novoj ulozi, gledatelji će moći ocijeniti već večeras, kada počinje show ceremonijom upoznavanja s 19 ovogodišnjih natjecateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

 

Moguće je da već u startu zaiskri između Gospodina Savršenog i neke od dama.

Podsjećamo, prošlogodišnji Gospodin Savršeni, Goran Juranec, posljednju ružu dao je Zagrepčanki Ivi Runjanin. No, nakon nekoliko mjeseci Goran i Iva shvatili su da nisu jedno za drugo, pa se Goran odlučio za drugu finalisticu, Hanu Rodić, s kojom je i danas u sretnoj vezi.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 09:59