StoryEditor
Showbiz'NEUKUSNI' STIHOVi

Husu je smiješno što se Radio Split ispričao zbog 'Proklete nedjelje': Tako je kad netko želi biti veći katolik od Pape

Piše JL
24. travnja 2019. - 21:44

Zbog jedne jedine riječi izrečene u jingleu uoči emisije emitirane u nedjelju, Radio Split, inače dio mreže HRT-a, u srijedu se odlučio ispričati svojim slušateljima.

Riječ je o tekstu pjesme Parnog Valjka "Prokleta nedjelja", a zbog riječi 'prokleta' netko se od slušatelja navodno osjećao uvrijeđenim na dan kada su se u programu emitirali i vjerski sadržaji, točnije emisija 'Vjera i život', koja je na rasporedu bila u 8:05h ujutro. Stoga je uredništvo na primjedbe slušatelja odlučilo reagirati isprikom, koja je u srijedu pročitana u eteru, piše Jutarnji.hr.

- Zahvaljujemo slušatelju na upozorenju. Ispričavamo se što se ponekad u programu vrti stari jingle s neukusnom riječju koji smo već jedanput promijenili. Sada smo snimili potpuno novi - pročitao je voditelj Radio Splita.

Inače, riječ je o trideset godina staroj i vrlo popularnoj pjesmi Parnog Valjka koja, barem prema raspoloživim informacijama, nikome dosad nije zasmetala zbog 'neukusne' riječi.

- Nevjerojatno. Smiješno. Bilo je i prije govorkanja o toj pjesmi da ima religijski prizvuk. Znamo otkud vjetar puše, a nema ga nimalo. Tako je kad netko želi biti veći katolik od Pape - izjavio je za 24 sata frontmen Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

06. ožujak 2021 21:21